Originally Posted by
Hell Raiser
Shvatam da se iznervirla i svaka joj cast kako uspijeva da drzi na tim vrijednostima.
Ono sto sam ja skrenuo paznju da u ovim cijenama ne valja je sledece.
Nije u redu da ljudi gledaju da se istusiraju oko 7 ujutru ili posije 23. Ili da tipa peces meso ili ne znam kuvas pasulj u 23:00 uvece. Ili da palis masinu za ves i cekas da zavrsi ili sta vec.
Nije to normalno i nema toga ko me moze ubijediti da je to zivot dostojan covjeka. Nije to bahacenje nikakvo da ne gledam je li mi ostao racunar upaljen ili sam upalio masinu za ves i susrnje kad sam dosao sa posla.
Nemojmo da ovo gledamo kao da je normalno, bas nemojmo...
Tuširam se pred posao, kad dođem s posla i u 90% slučajeva pred spavanje. I, zamisli, bojler koji je cijelu noć bio upaljen, mene podmiri cijeli dan, kad ga isključim čim ustanem ujutro. Klimu upalim kad god mi je zima, nekad bude 4sata dnevno, nekad po neđelju dana nijednom(sad treba da se pravdam kako me salo grije i kako nijesam zimomorna).
Slažem se sa tobom da ne valja kad nam je sve u neke proračune i da smo decenijama prinuđeni da pazimo đe nam ide koji dinar, putujemo, školujemo se i kupujemo na rate i rasprodaje, ali nemojte da nas vrijeđate da smo bazdeljavi, gladni, nikakve domaćice, domaćini, prazni u glavu i mrtvi (pošto kategorično odbijate da takvi postoje, pročitasmo ovđe plate kojima se frljavite) s platama ispod 500€ i računima za struju manjim od 40,50€...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Bookmarks