Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
Marvelove serije nisu otkazane zbog kvaliteta, niti što su prikazale "realistične" stripske heroje. Bukvalno bilo šta drugo je bilo veći razlog.

"Autentični" Punisher iz najnasilnije i najkrvavije verzije stripa je neviđeno dosadan i bukvalno najgora stvar koju mogu da urade s likom. Svi smo mahom desenzitivisani na nasilje radi nasilja i radi mene ne moraju da troše resurse na to.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Jasno je da kvalitet nije razlog za otkazivanje Marvelovih Netflix serija vec drugi faktori, to niko nije sporio. Moj komentar se vise odnosio na totalnu svejednocu ako i Punisher otkazu kao i ove tri.
Sto se tice drugog komentara, niko nije trazio "nasilje radi nasilja", vec bi, makar po mom misljenju, trebao da postoji neki balans izmedju nasilja i ovog ostalog, pogotovo kad je u pitanju stripovski lik poput Punishera. Do sad smo svi shvatili sto mu se desilo i sto je propatio, za to nam nisu bile potrebne 2 sezone. Jos jednom napominjem - Frank je vise bio Punisher u DD sezoni 2 nego u citavoj Punisher seriji. Njegov backstory, origin i motivacija su sasvim dovoljno prikazani u DD sezoni 2 i u prvoj Punisher sezoni su samo trebali da se dalje nadovezu na to, a ne da opet prozivljavamo njegove patnje, moralne dileme i flashbackove po nekoliko puta.