Quote Originally Posted by lepetanac View Post
Ne trebaju imati sve što pozele, protivnik sam toga. I sa zenom se baš drvim oko toga.
Hoće trotinet, hoće rolere sve dobiju, a nista ne cijene.
Nego se to sada lijece frustracije iz prošlosti jer mi ništa nismo imali.
Udjes u prodavnicu bez Kinder jajeta ne možeš izaći, uzmu igračku cokoladu i ne probaju.
A mi presrećni sa čokoladom od mlijeka u prahu i kakao.

Moja imaju 3 4 velike korpe igračaka, igraju se i ako ih ne vrate na mjesto sve ide u crveni krst.
Smanjili smo dobar dio

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Dijelim mišljenje sa tobom u potpunosti. Ja sam svoju djecu do sada uspijevao dovesti u red. Ne kupujem pa neka se igra recimo sa igrackom koju je slomio sin. Tako ce znati za ubuduce da ih pazi. Isto važi I za trgovinu. Naucio sam ih na sitnice I "ne može" veoma često upotrebljavam. Ne znam ni sam koliko sam kesa igračaka dao u vrtić. Djeca moraju da nauče da cijene. Najgore je što kada ih izvedem da se igraju, ima roditelja dosta koji u želji da se pokažu, sve živo djeci kupuju napolju, pa onda ne bude prijatno da gledaš sopstveno dijete kako čežljivo na takve stvari gleda u okruženju… Ja se samo nadam da neću doći u situaciju kao mnogi roditelji da recimo se đaci u školi zadirkuju ako nema iPhone ili neki bijesan model patika. Ođe očigledno ima toliko puno iskompleksiranih ljudi da samo sukobom neke stvari možeš dovesti u red. Podmićivanje nastavnika skupim parfemima I cvijećem svako malo Itd...