Ne bih da se nesto natezem, ali malo je mjesta da ih nisam posjetio na durmitoru, ili da nisam odradio. Jedino mi nedostaje taj hiking, to jos nisam platio. I jos me strah da se spustim do Radovan luke da ne unistim gume na autu.
Kad amo vec kod toga, pult koji su stavili gore za naplatu ulazka je cista sprdnja. Lik ne zna engleski i pitaju ga stranci sta ima gore odgovor mu je znas li kakav je pogled.
Prosle godine sam proveo 6 dana na Nedajno i spustio se kroz kanjon. I izasao na drugu stranu. Da platio sam i jahanje, kanjon sam prosao i svojim autom i biciklom.
Vidio sam koliko stoke ima tako da mi ne moras ti pricati. I dalje mi je najmilije da odem na Vrazje ili Zmijinje jezero, a tamo sam isao sa ATV koji je inace 50eur na sat. Nekoliko puta sam se i svojim autom doveo gdje drva izvlace. Znam i koliko stoke dovedu da napoje na obalama Vrazjeg jezera, tako da nemoj molim te.
Rafting vec godinama idem sa bosancima jer su x puta bolje organizovani i imaju sredjenije kampove i opremu nego nasi. Tara-grab nije los, dok je Summit preskup