Quote Originally Posted by amnesiac View Post
Nevezano za ovaj post, već i par prethodnih. Budući da si jedan od forumaša koje rado čitam zbog dosta bliskih političkih pogleda, kao i zbog izuzetnog smisla za humor, moram priznati da sam razočaran. Ako se dobro sjećam, a mrzi me da sad pretražujem pa me slobodno ispravi, na pretprošlim parlamentarnim izborima si glasao za Pozitivnu i vrlo brzo bio razočaran, a sa ove distance sigurno mnogo više. Na prošlim predsjedničkim si apstinirao, a isto važi i za parlamentarne izbore. To sam zapamtio zbog razloga koje sam naveo, a ne zbog nikakve evidencije koju vodim (udbaš)

Dakle, već si jednom bio prevaren, a za druga dva puta bi te većina glasača kandidata za kojeg si se ti odlučio a koji pišu na forumu, optužili da si apstinencijom podržao kandidata DPS-a, kao i upravo DPS prije dvije godine. Budući da sam više puta iznevjeren, kao i da sam nekoliko puta apstinirao, što nas svrstava u manje-više isti koš, nije mi jasno kako si, zaboga, siguran da si baš ovaj put u pravu? Nije problem što to misliš, već što drugima insinuiraš kako su dps državotvorni opozicionari, pritom svrstavajući sve Draginjine glasače na Forumu u isti koš iako postoje razlike među njima. Sa druge strane te su razlike mnogo manje nego među Bojanićevim glasačima na Forumu i uopšte jer je tu baš veliki kontrast ili širina (ako ti je tako ljepše) a za sebe ironično kažeš "ja frontovac", premda nijesam primijetio generalizaciju sa druge strane. Tu nema ni "p" od principa.

Možda ti je sinisam hakovao profil, a u tom slučaju se dobro sprda s obojicom , ali šalu na stranu, možeš ti to mnogo bolje, remark.
Moram ti odgovoriti i prvo da napomenem da te poštujem i cijenim iako si udbaš koji vodi evidenciju kako ko glasa

Slažem se da pominjem Draginju i da sam možda prećera sa tim stavom da je glas za nju glas za DPS.
To je reakcija na to što će je oni koji inače glasaju za DPS iskoristiti kao alibi pred sopstvenom savješću kako su oni eto pokušali nešto da promijene glasanjem za nju pa će u drugom krugu glasati za spas Crne Gore.
Što se pozitivne tiče nisam razočaran nego su me zajebali ali to je život ebi ga .
Što se Mladena tiče, iako su ljudi kvarljiva roba, smatram da je sasvim OK lik i to ne govorim na osnovu njegovih nastupa već jer to znam. Ne bih dužio o tome, imaćemo prilike da čujemo njegove stavove i ako za mene budu neprihvatljivi nikakvih problema neću da odustanem od glasanja.
Što se političke scene u Crnoj Gori tiče svjestan sam da nam je budućnost crna da crnja ne može biti, bez mogućnosti da se na to utiče, i stoga sve posmatram nekako sa strane i ostajem distanciran koliko mogu liše ovog druženja na forumu.
Sad bi treba da ide neki zaključak i da ja poentiram, samo što ja to ne umijem napisat

PS mislim da sam trebao još koji put napisat; što se tiče...