View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Results 1 to 25 of 3961

Thread: Predsjednički izbori 2018

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Једино остаје могућност да ДПС под притиском међународних партнера одабере да кандидује некога ко мисли својом главом...Милицу.

Milica je kategoricki odbila... Zbog toga su joj onako muzha brutalno otjerali iz Agencije za civilno.

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ako bi izgubio sa nekom drastičnom razlikom je zakopan

Čak i ako izgubi sa nekom minimalnom razlikom može glatko biti zakopan kao što je to Lekić

Gledao sam prekjuce istrazivanje javnog mijenja direktno sa izvora... SDP u ovom trenutku ima oko 2%. Izuzetno mi je zao najvise zbog jedne stvari: Iako su bili koalicija sa DPS-om 15 godina, iako su zazmurili na razna nepocinstva, sa njima se sto se tice nacije vazda znalo na cemu su.. Bili su Crnogorska partija, ali na zalost, breme koalicije sa DPS-om je tesko iznijeti. Pogotovo sa neradom kao sto je SDP-a. Oni misle ako izdaju 2-3 saopstenja, tj ako imaju 3 ljudi da pisu saopstenja, da se Draginja pojavi nedje i da neki govor i odusevi sve da je to dovoljno... Nije dovoljno i evo sad ce platiti cijenu.

Ranko se zadnje godinu ipo lise na sastanke lidera opozicije nije NIDJE pojavio... Da digne glas, da objasni, da ustroji. Nije obisao odbore u CG da se konsoliduje (zato je u Petnjici, Ulcinju, Beranama, Mojkovcu i Cetinju prosao kako je prosao). Imam osjecaj kao da je digao ruke i zao mi je. Jer je kvalitetan politicar i dobar covjek... Ucaurio se bio u kancelariju predsjednika skupcjine, pustio druge da se bave "nizom" politikom a on diplomata visom... Pa kad su mu zaboli noz u ledja, vidimo se

Da se vraitm na temu...

U ovom trenutku NAJISKUSNIJI potez koji bi opozicija mogla da napravi je da gurne HAJDUKOVICA ispred sebe

Covjek je naucnik, kakav je da je ... Nestranacki je kandidat, vec je ranije izlazio na izbore i gubio nece mu biti frka ako izgubi opet, ako dobije imali bismo sjajnog predstavnika okrenutog ekologiji, nauci itd. A onda DF i ostali svi mogu da kazu - evo smo se dogovorili nije bjelash nije zelenash idemo pa ko sta ponese.... Znam da na prvu zvuci smijesno ali razmislite sta su druge opcije :

1. Bojkot izbora (radi ovoga ili onoga) mislim da je za ovo kasno i da bi se DPS isprdao sa opozicijom da to urade

2. DF izlazi sa Jovicevicem kao njihovim kandidatom dobija podrsku od burek partije Danilovica i od Srba u CG (nekih 20% glasova maximum maximuma), dok Becic izlazi kao predstavnik gradjanske opozicije. Ide se u drugi krug gdje 1 na 1 ostaje DPS-ov kandidat i onda sva opozicija daje podrsku Alexi. Milo ce izaci na izbore SAMO ukoliko Becic bude jedan od kandidata, zato i cekaju.

3. Treca je opcija da se nadje dogovor i da ispliva neka treca licnost(malo vjerovatno) DFovci imaju tunnel vision i ne vide dalje od svoga nosa .

4. Ne vidim cetvrtu opciju
    Last edited by Gandalf_White; 16-02-18 at 23:55.
    One Ring to Rule them all...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)