Quote Originally Posted by kurogane View Post
Nisam,sad gledam i ne vjerujem - mora da je ovo ruzan san E kuku majko kako me nasadise lijepo,sad da ovo svarim pa da vidim sto da cinim.
Hvala ti - moga sam ovo saznati na aerodrom na dan putovanja.
Kad je ovo promijenjeno?
Quote Originally Posted by zeks View Post
Cini mi se da je @Montenegrina prva spomenula prije neki dan. I ja idem za Lisabon preko Milana pa je i mene ovo "pogodilo". Ali ispalo mi je bolje vrijeme putovanja nego prije toga.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ако вам нови ред летења или нова линија не одговарају, можете да изаберете једну од следећих опција:
Можете да резервишете нови лет преко наше компаније на истој или, ако је потребно, на сличној линији у року од 14 дана пре или 30 дана након заказаног датума поласка отказаног лета (у зависности од расположивости места).
Можете да откажете резервацију: на ваш Wizz рачун ћемо додати кредит у износу пуне вредности цене коју сте платили за лет (и за повратни део путовања, ако је примењиво), као и додатних 20% од цене карте за лет, или можете да добијете рефундирање укупног износа карте за лет и, ако је примењиво, повратни део путовања (укључујући порезе и трошкове) преко банковне дознаке или на картицу коју сте користили током резервисања.
Важно: Ваш избор ће утицати на целокупну резервацију и све путнике.
Ако желите да промените свој избор, то можете да учините у складу са општим правилима и уз плаћање одговарајуће накнаде за промену/услугу.

Evo sto pise sad sam se ulogovao - moram malo da svarim ove promjene pa cu vidjet sto i kako
Žao mi je što nijesi vidio kad sam ja pisala o tome, dobila sma mail i odmah ovdje objavila. Imaš i treću opciju, da ti vrate pare koliko si platio i to je to. Srećom ja sma imala smao let za Milano tako d ami je novo vrijeme još bolje ispalo.

Jad Cuti ovo je super,majmuni mi ni mail poslali nisu.
Ja sad gledam opcije ima samo u srijedu let tj 3 dana ranije i u nedelju tj dan kasnije pa i da mi daju besplatno zamjenu za odlazni let ja kad saberem 3 odobe sa aerodroma do grada i nazad pa opet isto u povratku pa 3 nocenja Milan i jos jedno dva u odlasku ( doduse nisam bio pa ajde de) vidim fino da cu kolima opiciti tamo.
Kad saberem i oduzmem cini mi se pametnije.
Voz Malpensa Milano centar koliko vidim je 13 eura pa puta 12 karata eto ga 156 eura samo to.
Neka prenoci pa cu resavat ove muke
Ovako se nisam iznervirao jos kad mi je Malev bankrotirao i 4 karte za Amsterdam sto kupih za sebe i prijatelje ostase u vazduhu a hotel uplacen ooo kad se sjetim.
I ovo ce se rijesti pa cemo svi nesto nauciti iz ove moje odiseje.
Imaš Terravision bus, u jednom pravcu je 8 ili 6 eura zavisi od satnice. Ide do centralne stanice.