Quote Originally Posted by assassinate View Post
Nerviraju me ljudi koji imaju pristup stvarima o kojima nemaju apsolutno nikakvo znanje, pa onda one koji su trenutno pjani i uživaju u ispraznosti života uznemiravaju svojim idiotskim pitanjima!
Ako je elevacija bilo čega, a pogotovo satelita, minus (-) znači da isti nije u dvom domšaju i sve sto treba da uradis jeste da pronadjes neki koji je "vidljiv"!
Stoko, vratite ugalj i parne mašine!
ne nerviraj se. i popij jednu za mene.

danas me konacno “prozvala” djevojka koju, par bar jedno godinu,srijecem. nismo se nikad druzile, prinudjene smo bile da provodimo kolektivno zajednicko vrijeme i do prije godinu je nisam vidjela 15 god. i nema veze sto sam se danas nesto istrcala i sto sam umorna, al sam ja u nju gledala, pretpostavljam, kao tele, jer me je pitala “prepoznajes li me”. Ni to sto odlicno znam ko je nije bilo dovoljno, morah joj i potvrdit njenim imenom. I blenuh ja u nju, jer pojma nemam sta da pricam s njom... sta, kao “sta ima novo?”. A, da... evo bas cu ti ispricat skoro polovinu zivota dok gdja otkuca ove sokove. A ne bih ni sad, a ni posle. Ne nadjosmo se onda, bar da jesmo i da smo se prosle, pa i ajd.
Ne nervira me to nego sto mi se na faci sve vidi. A i to sto se pogresno tumaci.

Sent from my iPhone using Tapatalk