Stari se nesto raspitivao, rece mi da je za stambeni kredit kamata u CKB banku 3.8 posto !!!
Ta mi malo nevjerovatno zvuci, moze li biti da je to neka caka sa ovim promjenjivim kamatama i tome sl, moram svakako sjutra da se raspitam.
Uglavnom, moze da se pregovara oko kamatne stope... vidim raspon od 4.5 pa do 6,5, ali sam mislio da su tacno precizirani iznosi kamate za odredjenu vidsinu kredita/period i tome sl...
A imam druga ciji drug ima druga koji radi na kredite u kednu banku i koji mi je rekao da mu se javim ako budem uzima kredit, pa pretpostavljam da bi mogao da ucini ako hoce...
Pa uglavnom, nije strasno, rata ispada ispod 450 eura...
Ono sto me zanima je sledece, ocu da podignem 40000... imam vec dva kredita sa manjim rokom otplate dje mi je ostalo oko 7,5-8 hiljada glavnice sa razlicitim periodom otplate... slicna stvar je i sa ocem...
Ako ja uzmem stambeni kredit, da li mogu da uzmem taj iznos i da pokrijem ova dugovanja (u dvije razlicite banke), ili bih morao da uzmem posebno gotovinski kredit za pokrice ova dva i posebno stambeni kredit oko 30000

Reply With Quote
Bookmarks