Quote Originally Posted by start View Post
Demokratsko u Crnoj Gori je sto te vlast nece uhapsiti, pretuci, zatvorit ili poslati u radni logor, zbog drugacijeg misljenja.
A sve ostalo je isto ili gore, nego u Titovoj Jugoslaviji.


Partijska pripadnost prilikom zaposljavanja je pojava koja je ostala iz komunizma. DPS je zapravo komunisticka partija, samo je promijenila ime zbog okolnosti izazvanih padom Istocnog bloka. Tito je isto radio sto i danas Milo, bio je ponizni sluga Amerike, a sa SSSR-om fingirao dobre odnose. DPS vlada po titoistickoj matrici.
Tito nas je umalo navukao u rat sa SSSR-om, zbog ocuvanja svoje vlasti. Isto radi i Djukanovic, zbog opstanka na vlasti provocira Rusiju, po nalogu Amerike.
Milosevic je isto uradio, samo obratno. Zbog ocuvanja vlasti je zaratio sa NATO paktom.

Svi lideri ex-yu koje navodis, i koje kritikujes, vladaju po titoistickoj doktrini. Ta doktrina ukljucuje: Poniznost prema Americi, unustrasnji i spoljasnji neprijatelji, odbrana drzave i zasluzni pojedinci koji sluze liderima.

DPS vlada po titoistickoj matrici, koliko je to moguce u ovom novom dobu. Milo je Tito.
Neće te pretuć ali ako se izmigoljiš i počneš da ih bockaš i raskrinkavaš onda će te napasti neki od njihovih dilera droga, neće ti dati da prosperiraš u poslu itd itd... Mogu ako treba i da ti izmisle neki državni udar i da sve bliske ljude ljudima neke partije da te optuže za terorizam itd itd. Ču neće uhapsiti i tući. Što su činjeli one godine, hamerima I otrovom na narod, na žene i starce...demokratski