Results 1 to 25 of 91

Thread: Imate novac koji lezi neiskoristen potrazite savjet kako da ga investirate

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    To o cemu ti pricas je kladionica i naknadna pamet. Gdje si bio prije tog rasta te si sad ovdje i krcas orahe na forumu? Vidis i ja znam gdje je rast bio. I moja baba Joka zna. A gdje ce biti? Nemas istoriju uspjeha.

Ovo gore sto si tandarao sa HFT nema veze ni sa tvojom strategijom ni sa tvojim sposobnostima. To je uvedeno da bi se veliki lotovi akcjja lakse apsirbivali na trziste bez poremecaja. Samo narod zatrpavas bezveznim stvarima i frljas se terminima.
    Svaki biznis je kladionica pogotovu trgovina to svi znaju. Tek sam poceo prije dva mjeseca da se bavim ovim-jos nemam istoriju uspjeha samo zadovoljne musterije planiramo da sve to dignemo na jedan mnogo profesionalniji nivo od ovoga sada-al odnekud se mora poceti poceo sam sa par hiljada eura investicije i sa ovog foruma. Bitcoin i ethereum posmatram kao investiciju na duze staze-ono sto donosi dobru zardu su kriptovalute koje tek nastaju i imaju dobru ideju.
    Ako imate neki predlog kako da prezntujemo i unaprijedimo nasu ponudu pisite. HFT sam pomenuo jer 99% ljudi koji trguje na berzi nije svjesno njegovog postojanja kao sto ni veliki procenat ne zna sta su kriptovalute i smatra da je to samo jos jedan jezda i dafina.
    Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    Last edited by Evlcrazylady; 28-06-17 at 12:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)