Evo kratkog clanka sa nase fb stranice:
Evo jednog predloga za investiranje koje ce se isplatiti na duzi period. Jedan od poslednjih dragulja koji je u drzavnom vlasnistvu-plantaze 13.jul. Znam reci cete da je nase trziste kapitala mrtvo i u pravu ste-a to je bas vrijeme kada treba kupovati akcije kada su na najnizim vrijednostima jer znaci da ce da rastu. Zasto mislim da su plantaze odlican izbor zato sto je to kompanija koja ima dobru perspektivu i cija imovina visestuko premasuje trenutnu vtijednost na berzi. Sa tom kompanijom se lose upravlja-tj krade se rasipa kao i u ostalim drzavnim firmama. Zamislite da imate 23km/2 (23 000 000 m/2) vinograda,vocnjaka i maslinjaka i da godisnje ste u plusu samo milion eura-bruka i sramota. Jedan nas gastabajter iz US je u blizini Rogama napravio kucu i vinograd i bavi se proizvodnjom samo vrhunskih vina of 1000e po boci- nekmproizvede godisnje 1000l i zaradio je koliko i plantaze sa 650 radnika.
Po meni drzava ce zbog minusa u budzetu biti prinudjena da proda plantaze a cijena akcija ce se udesetostruciti-jer sa strucnim menadzmentom i modernizacijom ta kompanija je pravi rudnik zlata.
https://www.facebook.com/Plutus-Inve...6723215446227/
Razumijem zasto je izbrisan prethodni tread za ulaganja jer je mozda bio previse clickbaity,al ne shvatam zasto mi je izbrisan oglas za kupovinu automobila. Vjerovatno cim zaradis neke pare pocinjes da smetas nekome.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks