Pogledajte kako se Hari izivljava.
Kopirao sam svoju poruku za koju sam znao da ce je obrisati.
Pogledajte moderatora kako ispoljava prljave strasti.
Jedini moderatot na internetu koji brise poruke u kojima nema uvreda, i koje ne skrecu sa teme.
Ovaj ovdje me vrijedja, naziva me mrčo, medjutim to Hari ostavlja
Ovaj ovdje me proglasava za nacistu, Hari to ostavlja!
Ja odgovaram ovako i Hari mi ovu poruku brise!
I sto mislite o Harijevom ponasanju?Pa ja vam predlažem da se skupite: glodur, dusanp, Milovan, hercules ... pošaljite protestno pismo Vladama Hrvatske, Slovenije, USA, Japana, Švajcarske, Njemačke, Švedske, Danske, Češke, Finske ... ZAŠTO ne primaju na legalan posao Srbe, Rumune, Crnogorce, Bugare, Kineze, Induse, Etiopljane ... ?????????????
Upozorite ih, da ste Vi zaključili, da bi im bolje bilo, da će im radnici više zarađivati ako otvore tržište rada za ljude iz ovih zemalja :idea: :idea: :idea:
Recite im da u Crnoj Gori srecni ljudi primaju po 200 eura i pjevaju od sreće ulicama crnogorskim, jer stranci u Crnoj Gori bez problema uzimaju posao za 200 eura!!
Sve im to navedite.
I na kraju navedit da im to predlažete za dobro njihovo, za dobro njkihovih radnika jer nije u redu, nije ljudski i humano da im radnici primaju 1200 eura, kad mogu kao u Crnoj Gori da im posao preuzimaju stranci !!![/u]![]()
Je li jasno da ovaj podforum i podforum Istorija, postoje samo da bi se Hari izivljavao na njima? Takodje ima neobican obicaj ako se ne slaze sa necijim misljenjem da mu obrise poruku ?!! Ne ucestvuje u raspravi, vec mu jednostavno obrise poruku ?!!
Zar nije jasno?
Zar nije jasno da Hari ispoljava niske strasti, da obozava da brise ono sto ljudi kucaju pola sata, da uziva da im pljune u lice, znajuci da su kucali pola sata.
Takodje, gledao sam recimo duge poruke nick-a ssin, koje je bez ikakvog rezona Hari brisao.
Mislim da mu je jedini rezon sto ovo radi zadovoljavanje prljavih strasti.

Reply With Quote
Bookmarks