Ovaj mi je post Hari obrisao.
Ali kopirao sam ga na vrijeme.

Da li ovaj post dolje zasluzuje da bude obrisan???

Molim odgovorite mi.
Napominjem da sam bio malo iziritiran spamovanjem ovog diskutanta, izuzetno neozbiljnom diskusijom, dje je diskutant mijenjao misljenje u roku od nekoliko sati.
Oko 18 h je rekao da bi povecao plate, a nekoliko sati kasnije da bi im dao iste plate.

Dakle, evo posta koji je Hari obrisao.

Quote Originally Posted by DeViLiSh|Je$$uS View Post
trazio ljude sa odgovarajucim fakultetom...dao im iste plate a posle toga povecavao po zasluzi.....ako te bash interesuje da ti odgovorim...prochitaj dushanov post...pa cesh shvatiti o chemu ja pricham...jer ja to ne umijem lijepo da kazem...
"dao im iste plate a posle toga..."

Ti si neobican lik djecace, da li bih i sibao, bicevao?
Sto bi uradio ako oni nece da rade za 250 eura?
To ti meni reci!

Uostalom, do skora si imao ovo misljenje, jesi li ga u medjuvremenu u ovih nekoliko sati promijenio???
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=159

Quote Originally Posted by DeViLiSh|Je$$uS View Post
zato shto sam sa tom jednom curom pobio tvoju tvrdnju da oni ne daju da se srbi i cg zaposljavaju???
Djecace, pobrkao si stvari, nemam ni ja nista protiv da se kod nas zaposljavaju bankarski strucnjaci, inzenjeri, advokati, ljekari, to nijedna zemlja na svijetu ne brani.
Ali nijedna zemlja na svijetu ne dozvoljava strancima da joj konobarisu, rade u buticima, rade u kladionicama i prodavnicama ...
Djecace, svaka zemlja na svijetu smatra da joj ne treba takva radna snaga iz inostranstva.