stvari koje vas nerviraju
Moram sa sjednem da vam se zalim, da podijelim ovu muku sa vama. Vjerovali ili ne, postoji diskoteka u Njemackoj koja se zove Rush hour, u kojoj dolaze sve starlete od djevojaka i kojima viri muski polni organ iz ociju ali to vece se SVAKA zaklela da nece dati nijednom momku iz diskoteke koliko god on bio lijep, bogat i sto ti ja znam. Nije mi prvi put da idem pa znam sta pricam, a i ostali su mi potvrdili (pa sta me koji penis dovode odje). NE PREUVELICAVAM, znaci, dovoljno je da stanes u guzvu i obavezno dolazi neka djevojka kod tebe koja ti razvali spolovilo zadnjicom koliko mesa po njemu. Cim ti probas da stupis u kontakt sa njom ili da je uhvatis za struk da igrate, ona se zacudi otkud ti tu, kako smijes da pomislis da je uhvatis za struk (takvu facu naprave), a kad ih pitam nesto na engleskom uglavnom ide pitanje "Was"? Znaci SVAKA obucena kao street hooker, mijesanje guzama, sise na izvolte, gledanje u jednu tacku i trip na najvecem nivou, lozenje svih muskaraca vec opisanom situacijom ali nesto vise od djuskanja njenom prknjacom po falusu, NEIN. Gledam okolo i ista stvar je sa SVIM muskarcima, jedino oni koji su dosli sa djevojkama imaju drugacije vece. Koliko god da si lijep, pametan, bogat, nista ne pomaze.
Ali zato kad odes na neku Balkan party u Dizeldorf recimo, ne gine ti neka Hrvatica. Zivjele.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Last edited by Tripleta; 13-11-16 at 03:51.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bookmarks