Purko Ivančeviću, ovo se ti sa nama zezaš na forumu?![]()
![]()
Brate, o čemu pričaš ti? Usta tj testatura ti je puna neke filozofije, na teoriji si jak, ali toga u praksi KOD NAS NEMA!
Pricas o turistima koji na plaži ostavljaju 100€ dnevno, za lezaljke, kolače, piće? Toga kod nas ima 0.00000001% od ukupnog broja turista. Mi smo jeftina destinacija, o čemu pričaš ti, kod nas dolaze siromasi iz Evrope i manji broj sa drugih kontinenta, ali ljudi koji su srednje-siromasni sloj!
A covjek iz Srbije je domaci primjerak toga, samo što on ima jos manje para naravno, ali to po meni nije razlog da se on otjera. Jer nije turista iz SRB kriv sto ovdje ima pljeskavica/cevapa/luka i jeftinog smještaja, nego smo mi sami krivi što ne umijemo nešto drugo da ponudimo brate, a ne ti krivis paradajz turiste za svoj paradajz turizam. Pa ti si ga sam stvorio i odrzavas ga, zato što ti je i klijentela takva. To je začarani krug, ali se on ne razbija ćeranjem turista iz SRB!
Ja i ti u suštini pricamo sličnu priču, samo sto sam ja malo realniji, i ne krivim druge nego "sebe" za naše promašaje.
A i realniji sam jer mi priča nije bolje krevet izdat Englezu za 20€ nego Srbijancu za 10€, jer to je stupidna priča, to je logično.
Nego je problem sto tih engleza NEMA, barem nisu u većini!
P.S.
Igrom slučaja, meni je jutros došao par engleza, kad smo prolazili pored Sv Stefana odusevili su se ljepotom, a kada sam im rekao da je tu lezaljka 30-50€, rekoše ok, da znamo da tu ne dolazimo.
Toliko o idilicnoj slici "englezi, ležaljka 40€, kolači, sokovi, masu paraa"
Aha, kako da ne....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

, i ne krivim druge nego "sebe" za naše promašaje.
Reply With Quote
Bookmarks