Results 1 to 25 of 8333

Thread: CdM.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    Nema izbora.no ako ti se ne svidja napusti forum.dobih neki dan infrakciju,kriv sam priznajem.vidim neki ljudi prave istu gresku ali za njih "zakona" nema.
    pa što se onda buniš, ako i sam priznaješ da si kriv? Ajde reci ko je to imao isti prekršaj kao ti a ostao nekažnjen- aktivirao si temu na kojoj nijedan post nije napisan od 2010. godine, i to si je aktivirao tako što si postavio SAMO muzički klip, a 100 puta sam upozoravala da na temu ne može da se odgovara muzičkim klipovima jer bi onda ovaj forum ličio na željoteku, pri tome, poslednju infrakciju si dobo 2014. godine i to upozorenje....i sve to vrijedi da ovdje, na CDM info, napišeš kako su ti prava slobode govora i života na ovom forumu ugrožena?
    Ovdje ima ljudi koji su svako malo banovani po tri mjeseca, pa kad su krivi, krivi su, ćute, ima onih koje čini i se svakodnevno nagradim infrakcijom, pa se ne bune, evo ti zamalo otvori temu jer su ti ljudska prava ugrožena!?
    Ajde, kad optužuješ izvoli reci ko su ti koji su ZA ISTO što si i ti napravio nekažnjeni? I odakle ti to znaš? Baš me zanima, jesu li to tvoje procjene ili imaš uvid u control panel pa znaš ko je ili nije kažnjen?

EDIT-evo od 18. još mi nijesi poslao link niti si pokušao da me kontaktiraš da ti se riješi "problem" na prodaji i oglasima, ali svejedno, vidim da i dalje veliš da nemaš pravo glasa i da ovdje vlada samovolja nas moderatora, koji po tebi neke ovdje štitimo, tebe pravednoga proganjamo i ne odgovaramo na tvoj pm koji si poslao moderatorima koji očigledno nijesu on-line već duže...interesantno
    Last edited by zvoncica; 21-03-16 at 14:33.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks