Najgori voditelji na TV
Strasno mrzim sportske komentatore (pogotovu straija garda na rtcg), ali se ovo odnosi na sve. Ko je najgori, i koji blam od vodjenja biste izdvojili? Sto se mene tice:
Dodje 3k chck in kao cudo nevidjeno prije neku godinu na nase televizore, i sve genijalac do genijalca sa mikrofonom u ruci. Izmedju ostalih genijalaca, pojavi se nasa mila, jedina i domaca Maja Krstajic. I setajuci tako uvece Budvom, ufati ona Maxwell Frazer-a (Maxi Jazz iz Faithless) i nekog njegovog druga dj-a, koji bijahu rezervisani tu noc da pustaju muziku na plazu neku (mogren ili sta li vec). I sad, svi mi znamo ko je Maxi, a za ovoga drugoga ja cujao nisma. To je otprilike jasno i Maxiju. Pita Maxija Maja jedno pitanje, drugo, trece - ovaj odgovara i pokusava da prebaci malo pricu na svog kolegu. Ipak nisu Faithless dosli nego ovaj tip i Maxi kao mc. U pocetku Krstajicka stajase izmedju njih dvojice, blago okrenuta prema Maxiju. U roku od minut, okrenu ona totalno ledja onome jadniku, a Maxi nemade kud no prestade da pokusava da joj natukne sta treba da radi. Da stvar bude jos gora, kamerman potpuno izbaci iz kadra onoga jadnika.
Neka me neko ispravi ako grijesim, ali ponasanje Krstajicke je klasicno nevaspitanje.
Nemam zivaca da komentarisem Vujisica i njegove strucne i pravovremene, i uvijek samo jednom izgovorene a nikad ponovljene komentare.
E, televizijo, svasta li pustas u sebe.
Fuj.
Vasi kandidati za TV debila mjeseca, godine, svih vremena?I primjeri, po mogucnosti.
Izvinjavam se ako je bilo nesto slicno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bookmarks