Vidis ti gledas religiju kroz naslijedje sto je mozda i najiskreniji odgovor jednog teiste. Nalijedio si i sto ces sad ti... Jbg moras to postovat inace apokalipsa ili kako ti kazes islam preuzima il neko treci.
Ukucaj na guglu "eksperiment majmuna i merdevine" objasnice ti na najprimitivnijem nacinu kako nastaju ljudi koji nikad ne dovode u pitanje svoje dogme i koji naslijedjuju svoju religiju... Molim te ne shvati ovo kao vrijedjanje jer mi to nije namjera.
I jos bi samo dodao da evropu nece zahvatit nikakva islamizacija ili ateizacija jos dugo... A ateizam vec ima svoju religiju i ona se zove nauka. Da se ja pitam imao bi svaki univerzitet "kapele" i predmete meditacije i rada na unutrasnjem sebi!
I zavrsavam ovim... Ateisti nisu pokret niti vrsta religije. Ateista je svako ko osporava postojanje ovakve manipulativne religije. Po rodjenju je svako agnostik i umjesto da je uredjeno da se do 17-18 godine ne vrse pritisci i manimulacije na nezrele ljude oni su od malena sa svega godinu il dvije krsteni i oznaceni, jos ako su im roditelji veliki teisti to dijete nema nikakvu sansu da bude nesto drugo. E SA TIM SE JA NE SLAZEM. Mora se dati izbor i prezentovati mu se informacije o postojecim vjerovanjima pa ko sta izabere...
Last edited by Crka; 17-11-15 at 06:55.
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Bookmarks