Results 1 to 25 of 9009

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Mozda si u pravu. Licnog sam vidjenja da to nezadovoljstvo raste, jer sama nemogucnost kontrolisanja slucaja Mija Martinovica govori u prilog tome. Narod je nezadovoljan i kanalise nezadovoljstvo kroz pricu brutalnog prebijanja koje istini za volju, nije ni prvo ni zadnje. Tome ne doprinose mediji ni malo, jer su poslije svih protesta davali pomoc Vladi, dok sad to nije slucaj. Sad se vec pominju poslovi i bogatstva kako bivsih tako i sadasnjoj strukturi specijalnih jedinica. Ajde ti obkasni prosjecnom gradjaninu koji se odire od jutra do mraka da policajac ima 100k eura i da ce ako dodje do frke da ga zastiti.
    Eto meni licno ne mogu dokazati da ako dodje do zestoke frke, da ce me sacuvati, bez ako se ja sam ne naoruzam. Ako je vec tako, zasto se trosi 6 miliona eura na opremanje takve jedinice
    Hm ne znam reakcije opoziciono orijentisanih gradjana NVO sektora i aktivista na Martinovica su blazhe nego shto su bile na Calovickinu Informer aferu recimo ili prebijanje Zheljka Ivanovica. Na protestu kad su ubijena ona dva brata iz Bara bilo mnogo vishe ljudi nego povodom Mija itd. Nego chitava situacija protesti dijalog opozicija jedna druga parlamentarna van parlamentarna NATO Rusija Srbija itd je sad aktuelna pa se zaboravile proshle situacije. A naravno primichu se i izbori kampanja vec pochela.

Chak i samo ponashanje onih najmilitantnijih i nasilju sklonih na protestu ne mozhe da se uporedi sa radikalizmom recimo ovakvog tipa: http://www.vijesti.me/svijet/istanbu...u-glavu-858559 Naravno sve je moguce pa cemo ovakve scene mozhda u buducnosti gledati i u CG ali sad za sad mi na tako neshto nishta ne upucuje. A mozhda grEshim shto bi rekli braca BGdjani
    Last edited by Separatista; 02-11-15 at 13:59.
    Ridin' on the black train

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)