Quote Originally Posted by Manu View Post
Izvini okle ti sad sa nekom ispolitizovanom pricom? arena i sk podijelili narod, o cemu ti? To je isto ka da kazes da su Eko pumpe i pumpe Petrol bonusa podijelile crnogorski narod jer neko sipa tamo a neko ovamo.. Moje licno misljenje je da je jedan sk bolji od svih areni jer moje gledanje sporta se svodi u velikim kolicinama na NBA (sk), evroligu (sk), engleze i primeru (sk). Kad tome dodam da sk ne moram dodatno da placam desis se ti da me quote-ujes sa nekom nebuloznom pacifistickom pricom. Procitaj svoj post u onom vremenu izmedju zavrsetka kucanja i pritiska na opciju "reply"..
Klasika, cim je nekom svejedno na kom kanalu je neka utakmica, zanima ga samo da ima da pogleda tu utakmicu onda je to "politika" i "pacifizam"... ili SK kupuje pravo prenosa samo za ono sto tebe zanima, ili ti gledas samo ono sto je na SK, ostaje da biramo koja je opcija vise vjerovatna...
A rijetke su prilike sresti osobu koja prati spansku i englesku ligu a LS ga uopste ne zanima, ili da prati EL a ne prati ABA ili spansko prvenstvo...sto se tice NBA ne cini mi se da imaju neki posebno veliki paket prenosa, jednu nedjeljno, mozda grijesim.
a da ne bi bilo da drzim nekom stranu imam i total i extra i cardsharing...