Kako sam sagorio jutros kad je osvanulo ovo na Podgorickom vremeplovu :

Da dodam samo da je bilo 8 ljudi, ali to su stranci nijesu nase kamiondzije pa da mogu da pojedu 5 kila mesa, pola kila sira, osam hlebova, kilo kajmaka. Dodato je isto da je sok bio na razblazivanje, pitali su i zele li da degustiraju med i liker. HALOOOOO HLEB im je naplacen 8eur.. HLEB !!!! Ovo 9eur ispod je baksis konobaru...

I kako da se boris protiv ovoga? Kako da sprijecis ljude da se jos vise SERUUU po nasem turizmu?

Ja ne mogu bolje nego sto radim.. Ja i supruga i svi nasi zaposleni se razgule da gost bude srecan i nasmijan. Sve im damo dzabe bez krevet. Pravimo im vecere, dorucke, bicikla dzabe, vozimo i razvozimo dzabe. Pazimo ih da ih ko ne zakolje kao ovi ljudi. I to su desetine srecnih ljudi, koji odavde odu zadovoljni. Jer smo nauceni da radimo domacinski. I opet se zaradi pristojna cifra i svima je dobro. Ali sta je sa stotinama i hiljadama nezadovoljnih turista na koje gledaju kao na euro koji hoda? Sta sa ljudima koji dodju da se opuste, a za veceru plate 250eur? Ni da su u Pariz jeli... Sat vremena na biciklo naplacuju im po 2.5eur, sat interneta 2eur... Kafa je u zabljaku 1.5eur, pivo 2.5... DAJ DAJ DAJ

Ovako kod mene izgleda dorucak za 7 ljudi koji ih castim. Znaci nije ni ukljucen u cijenu, nije ni ponudjen da se naplati. Ja to njima od srca dam, jer ce se vratiti to 1000 puta. Ujutro ih doceka kad imamo vremena, i ljudi se oduseve svaki put.

I sto je najjadnije od svega, inspekcija je uvijek prva kod mene. I uvijek ostave po 2h...