Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
Umjesto tog i7 si mogao da uzmes i5 4690k 70, 80 eura jeftiniji, (naklokujes ga malo, mada i ne moras, na 3.9ghz mu je boost) i da kupis ssd od 240gb, ovako ne mozes imati witchera i gta u isto vrijeme, a mozda i mozes ako nista drugo nemas instalirano na njemu...

Inace ne bih da ti ubijam volju jer si tek kupio komp, ali si dosao da se pohvalis pa moram malo. :P

Sapphire AMD Radeon R9 280 Dual-X Boost 3GB DDR5, 11230-00-20G, gar 2 god = 225,00 eur - kod Sase, a dosta je jaca od 960 i malo jeftinija, ali ti vjerovatno vise volis zelene.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280-vs-GeForce-GTX-960

"Sve je sareno, na isti fazon kao i mnogi naslovi koji su izasli u poslednje vreme, sve je nekako cartoony. Potpuno su ubili atmosferu i shmek koji su bili prisutni ranije, i to je ono sto mi vise bode oci od detalja, poligona, osvetljenja, i to samo po sebi nema veze sa downgrade-om. Igra ce svakako da izgleda odlicno u to ne sumnjam, ali smatram da su mogli da ucine da igra ima malo unikatniji smek i vizuelni identitet."
Ne hvalim se, ASC je pitao kako stojite sa konfiguracijama. Ja sam naveo moju koju sam kupio, to je sve. A sto se tice graficke AMD je iskljucivo za gaming, za sve ostalo je blago receno losa. Isto kao i AMD procesori kada se uporede sa Intelom, trose struju kao TA peci