Pozivi u mreži su bili 4 centa, digli su ih na 10, pa od danas sve na 14,9.
Za poruke si u pravu. To su uradili sa svim paketima osim sa Revolucijom, gdje poruke ostaju 2c.
Za net ne mogu da nađem info i ne znam da ga ukidaju. Znam da je uvedena ta opcija 500MB za 5€ što je presmiješno. Možeš li provjeriti još jednom da li se gasi ovih 300MB dopunom i gdje je ta info?
Slažem se da je politika koju sprovode u posljednjih DVIJE GODINE, gdje su uvodili samo poskupljenja, a koju su u posljednjih par mjeseci intenzivirali, ukratko rečeno strašna.
Ako ne bude nekih pomaka, ja ću mamu i babu koje su na m:tel-u jer je meni bilo jeftinije da ih zovem, a usput su imale ok povoljnosti, prebaciti na drugu mrežu, a i sebe kada mi istekne ugovor. Mada, koja je to druga mreža nešto puno bolja, ne znam, ali kako sad stvari stoje, definitivno ima jeftinijih.
Na žalost, to sam i ranije negdje pisao, nama je problematičan Zakon o elektronskim komunikacijama, po kome je dovoljno da operator 30 dana prije promjene obavijesti korisnike u jednom štampanom dnevnom mediju i obavještenjem na web sajtu, za koje se ne traži da bude na naslovnoj strani. To sva tri operatora iskorišćavaju, pa samo postave u sekciji Obavještenja ili Media, kao mtel. Sad kad znaš gdje su, prati, što drugo da ti kažem
Update: Takođe su u postpaidu za Odaberi više 8.9, 18.9 i 28.9 smanjili br minuta i poruka koji možeš da uzmeš za oko 20-25%. Više pakete nisu dirali. Raniije je u paketima redom bilo max 135, 340 i 700 min, a sada 110, 250 i 535. Prije je bilo max 445, 945 i 1375 SMS, a sada 300, 640, 980. O ovome nikoga nisu obavijestili, samo je izašao novi cjenovnik. Provjeriću u ponedjeljak koja je priroda promjene, da li starim korisnicima ostaje ponuda kakvu su imali ili se i njima mijenja. Bezobrazluk u svakom slučaju.

Reply With Quote
Bookmarks