Originally Posted by
Gandalf_White
„
E pazi sad smecjarceta ovog lazhavog. Sta mu treba ova prica? I kome on maze oci. Zivimo u 21 vijeku dje je informacije najlakse provjeriti. Evo tabela ispod pokazuje da Rusi ne ulaze ni 10%.
Sad bih otisao da ga ishklepam da mu usi zvone godinu dana. Priprema sa ovim pricama javnost da ce da kiksa sezona, pa mlati i iznosi prljave lazhi.
Prije 6 godina nije ih bilo ni 1%
ada to ti je isto kao ono jednom kad su pominjali mjesto Crne Gore na svjetskoj turističkoj mapi prema istraživanju nekoga čuvenoga turističkoga časopisa ili čak ustanove (ko bi pamtio takve gluposti) pa ni toga časopisa niko nikad viđao nije niti se zna ko je taj ko nas je proglasio izuzetno atraktivnima...ali zna se kome se to servira i ti kojim aje servirano su to čuli, primili i to je božija istina, gotovo!
Ili Žabljak lider zimskoga turizma u regionu...a ha za babe i đedove koji su samo to čuli i ne znaju da postoji đaolje zimovalište idje u okruženju...
a što se Rusa tiče, moja tetka takođe ima apartmane u Petrovcu, pri moru bukvalno, i znam da je izdvala agenciji a ona Rusima i da je baš baš razočarana koliko su nekulturni, neuredni, bezobrazni, štetni....da ne nabrajam više, mislim da je još prošle godine otkazala agenciji zbog toga iako joj se tako više isplatilo
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks