Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
E ovako, osjecam odgovornost da upozorim ljude da ne stavljaju svoj zivot na kocku iduci kod nadri ljekara i drugih baba i vraceva. Koliko je prica istinita ne znam, ja sam je licno cuo od dr prlje, tj njegove zene dje sam bio na pregledu. Ona nije koristila termine "upala mozga", vec strucne, cini mi se nesto tipa "imao je prirodno urodjenu komunikaciju sinusa i mozga"..ako se dobro sjecam. Cak sta vise rekla mi je i ime i prezime nastradalog covjeka.
nemoj da se ljutiš, ali žena dr Prlje meni nije baš neki respektabilni izvor jer me je liječila, samo neka je zdravo!
Inače, direktan konflikt interesa! Dao si njoj 30 eura i opet ćeš, jer ćeš ići, zakazivaće ti ona razne pretrage da bude sigurna da si dobro jer je njoj briga za pacijenta (čitaj da ti uzme što više para) na prvom mjestu! Da ideš kod Gorana ne bi njoj išle pare.

Da ne bi bilo zabune Miško, ja ne bih pošla kod Gorana para nema jer ne vjerujem apsolutno u alternativnu medicinu, ja vjerujem isključivo klasičnoj i tamo se liječim, ali ovo gore što si rekao jednostavno niej realno, zato sam reagovala...a dr Prlja bi mi bila prije izbor nego Goran, iako smatram da su ona i muž vrlo vrlo alavi na pare! Iz ličnog i ne samo ličnog iskustva, nego iz iskustva par bliskih ljudi
"