Quote Originally Posted by goran5maj View Post
prezla jedno pitanje za tebe. kada su radili instalacije za optički internet u mojoj zgradi glavna preporuka da uzmem isti je bila povećanje broja HD kanala na extra tv, e pošto ja optiku imam više od godinu dana šta je sa povećanjem broja HD kanala u vašoj ponudi ? ovo su kao glavnu preporuku iznijeli ljudi koji su radili instalacije u mojoj zgradi i čovjek koji mi je donio na potpis ugovor za optički internet. da naglasim Bar je u pitanju.

Ja nijesam upoznat, sta je tebi rekao taj covjek sto ti je ugradjivao optiku, ali cu ti reci da ce se vremenom dodavati TV kanali u HD formatu. Bitno je da si zadovoljan optikom, da ti servis normalno radi, a za nove kanale, konkretno NE ZNAM, jer ne radim za Telekom! Jer zasto bih krio da radim za Telekom?

Ja sam mnogo zadovoljan ETV platformom, sto svakako ne znaci da je sve kako treba! Ali ne znaci, da sad bljujem kao ovdje neki sto rade po Telekomu. Jer onda to vise nije kritika, vec podilazenje konkurentima....

Quote Originally Posted by .:. View Post
Pa dobio si unaprijedjen softver!

....i cast da regionalni lider saradjuje sa tobom.
I softver i nekoliko HD kanala.... I veoma dobar servis, razne mogucnosti snimanja, premotavanja, zakazivanja snimanja VISE kanala odjednom... Sta oces vise?

Meni je CAST sto koristim ETV! Kao sto je i kod ostalih 41%.

Quote Originally Posted by laciale View Post
zasto koristim extra tv - uzeo sam televizor roditeljima na rate i onda sam posao u telekom i rekli su mi ajde sad da potpises anex ugovora na 24 mjeseca ali pod uslovima koje koristis sad. tako da sam bio prinudjen da to uradim i sad imam extra tv koji kupi prasinu. za bbm mogu da kazem da je kvalitet slike los ali je opet izbor kanala bolji od telekoma. cabling je svakako bolji a m-kabl da ne kazem. i po cijeni jedne pretplate ja mogu na 3 tv da gledam cabling bez dodatne pretplate.
i zamisli broj hd kanala je itekako bitan jer je to u normalnom svijetu standard - u tome tvoj super-mega-giga- kvalitetni servis kakav je t-com itekako zaostaje. + i te kanale sto imaju sigurno spustaju bitrate.
Pa sto si mislio, da uzmes TV a da ne potpisujes Ugovor?? Prinudjen bio? Nijesi mogao uzeti na rate, TV uredjaj u nekoj radnji? Nego te je Telekom „prisilio“?? Jesi li ti SVJESTAN kakve nebuloze ovdje iznosis?

Za BBM kazes da ima losu sliku, pa sto ce mi onda „broj kanala“ ako mi je slika katastrofalna?? I kako mozes reci da je BBM bolji od ETV-a?? Nije mi jasno....

Cabling je „bolji“, ali...? Ne koristis ga, ali mi ne rece sto te je „prisililo“ da istog izbacis iz kuce/stana?

M-zica ti omogucava i na 10 TV uredjaja da gledas programe, samo sto pri prvoj kisi pripremi telefon (koji ti Telekom omogucava!) pa prijavljuj...

Dalje, kolika je dostupnost m-zici? A kolika Telekomu? Ajde, kreni....

Telekom VEC SADA nudi nekoliko TV kanala u HD formatu, i sta oces sad? Da se ravna sa m-zicom? Ne budi smijesan...

Quote Originally Posted by .:. View Post
Cekaj, dvije ugovorne strane se dogovore da strana 1 ponudi te i te proizvode, a strana 2 da to redovno placa. Nakon nekog vremena strana 2 ne dobija sve sto je pismeno dogovoreno.

^^ klasican primjer prevare.

Da je kojim slucajem strana 2 jednostrano odlucila da umjesto npr 20 eura placa 13.50 eura (jer covjek ne provodi cijeli dan kuci - pa hoce da placa samo dok je kuci) - da li bi to moglo?

Da - mogao si....na papiru. Realno to meni nije bilo omoguceno. Dakle - meni na optici nije bilo omoguceno gledanje/snimanje vise od 2 kanala.

Rijesio sam to sam....deaktivirao sam arenu

Nemam vise ETV. Cak i kad dodjem kod nekog u goste pitam ga da prebaci na Sportklub.... i dobijem samo slijeganje ramenima i odgovor: "Nemam SK. Ovo je samo ETV"

Da. Bezbjedne su tarabakule i baracine koje su po Njemackoj presle 2 miliona km, a ovdje se prodaju sa 150 hiljada km. How yes no!

Ahahhahahahahahahahahahahahahahaah rofl wth kkthxbai

Onda sam ja fenomen jer sam na 2 razlicite lokacije imao adsl preko bakra - ne preko ISDN-a. I to kod tcom-a.

Prezla, daj brate adresu - da te castim burek i jogurt
Nemoj se ljutiti sto!
Jel ti Ugovorom (o kojem ti meni navodis) naznaceno da ce Telekom ti isporucivati sve TV kanale, pa cak i one koji se samougase? Ugovorom ti je naznaceno da Telekom NE MOZE uticati ili garantovati 100% ispravan servis u svakom trenu, vec da ce isti u slucaju eventualnog kvara, otkloniti u najkracem roku!

Promjena kanala je NORMALNA stvar i NE MOZES se pozivati na Ugovor ako se neki kanal u medjuvremenu samougasi, ukine, zamijeni sa nekim drugim kanalom...itd. Tako da tu NEMA NIKAKVE PREVARE!!!

Ugovorom NIJE DEFINISANO, da se krajnjem korisniku smanji pretplata jer je kuci, ispred TV uredjaja, proveo neko vrijeme, a ne sve vrijeme!

Tvojom logikom bi znacilo da ispred TV uredjaja trebas (za citavu pretplatu) biti konstantno 24h... Sto je, priznaces, nemoguce!

Onda ti je bio neki problem do tvoje TK instalacije! Trebao si zvati 1500 da ti posalju ekipu i vide gdje je problem!

Ako ti je bilo Ugovorom definisano da mozes snimati 4 TV kanala, onda si se trebao pozvati na isti i zatraziti smanjenje pretplate. Nadam se da kod m-zice nemas problema, cak i kad snimas 4 kanala? Zar ne?

Ja nijesam pominjao kilometrazu, niti polovna auta iz Njemacke, tako da ne znam zasto mi pominjes to?

Ako je za tebe yugo bolji od Mercedesa, onda....

Kada si uvodio ADSL „na 2 razlicite lokacije“? I koje su to lokacije?

Ne dajem nikome moje podatke (adresu i sl.) tako da taj burek i jogurt pojedi sam, samo pazi da ti „ne zapadne“, kao sto je „mogBrata“ (po njegovom priznanju) "zapalo" od prezle...

Nikako da se (na vas) ljutim! Daleko od toga! Bilo bi grijeh se na vas ljutit.
Pozz.