a sto se tice dobrog primjera borca to svakako, fedor je legenda bio i ostace jer je vazda bio nekako skroman i dobar lik, nikad se nije nesto puno busao i pricao lose o svojim protivnicima i zato mu svaka cast, isto kao jose aldo (mada je i on malo kiksa prosli put je drzao poster conora kao klovna al dobro). Tako da se tu potpuno slazem sa tobom, fedor je najbolji primjer borca a i osobe do sad, sto ne znaci da mozda nece bit boljih sampiona . A i to isto on je stvarno bio nizak za tesku kategoriju, nesto kao sad gokhan saki u kickbox teskasa. Fedor je legenda, nemoj me pogresno svatit jer nisam imao namjeru da njega umanjim, ja sam samo htio da izrazim svoje neko misljenje o tome kako volim sto jones u trenucima kad treba da pane psihicki i da izgubi on se neda nego odolijeva i vjeruje u sebe do zadnje kapi krvi, nista drugo. A ufc je isto zasrao malo sa njihovim pravilima, cus ne smijes da udaras protivnika koljenom niti nogom kad je na pod, ako cemo brate da budu bas mjesovite borbe onda ovo mora bit dozvoljeno, barem da mozes koljenom protivnika koji je na pod da pogadjes u glavu. Nemoj mi vrijedjat johny hendricks-a pogrdnim izrazima , on mi je u top 5 boraca ikad, kakav nokaut majstor, mada i njega su sjebali poceo je od gsp-a premnogo da taktizira pih.. dobro ovo za ko je najbolji i ko je najveci tu se vec ulazi u analizu rijeci a nebih se time bavio, ali moram priznat da si fino ispisao ovaj tekst i objasnio si sve kako jeste, ali ja sam dao komentar iz tacke gledista ko je kroz veca iskusenja prolazio u svoje doba, znaci tvrdim da je jones borac koji je prolazio kroz najveca iskusenja i uspijevao da im odoli, i to ga u mojim ocima cini pravim sampionom.