Meni ne smeta.. Samo po meni taj 'ignore' i nije bas 'ignore' kakav bi trebao da bude.
Znam da ima mali milion mod-ova a koji konkretno bi bio najbolji ne znam. Davno sam ja batalio admin poslove po forumima.
Znam samo da ako bi ja nekoga stavio na 'ignore' volio bi da tog clana ne vidim nikako. Znaci ako je on otvorio neku temu da ja tu temu ne mogu uopste da vidim, da je nema u 'search' itd. Ako je napisao poruku na neku temu koja nije njegova, da se njegove poruke uopste ne prikazuju. Mislim da je to i svrha 'ignore'-a a ne da pise da je poruka sakrivena jer onda tesko da neces kliknut' na to da vidis poruku jer ces zbog ljudske psihologije ic logikom 'a moram vidjet' sto je ovaj kreten sad napisao ebo mu pas mater'.
Kako god.. Na mnogim forumima i nema 'ignore'-a nego se ljudi nose sa drugima kako znaju i umiju. I nemam nista protiv toga. Najvaznija opcija 'ignore'-a bi trebala da bude da ta 'ignorisana' osoba ne moze da posalje privatnu poruku onome sto ga je stavio na 'ignore' (a cini mi se da to tako funkcionise na ovom forumu, nisam siguran). Ostale vrste 'ignore'-a su opcionalne i neka ljude nauce sami da iskuliraju one post-ove koji im ne odgovaraju. To ce im koristit' i u zivotu
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks