Quote Originally Posted by zvoncica View Post
ne znam o kojim se postovima radi, ali moderatori brišu ono što treba da se briše. Ne mora uvijek tvoj post biti uvrijedljiv, može biti off, može biti odgovor na obrisani post koji si citirao, pa je besmisleno da stoji bez citata, može biti komentar tipa "slažem se" koji se u principu briše...ponekad se desi i da tvoj ili moj, svejedno, post bude kolateralna šteta pa se obriše u moru spama, tj. bude jedini smisleni post na besmislenoj temi koja je obrisana cijela pa je normalno da ode i tvoj post...nema smisla "pakati" za obrisanim postom, napisaćeš još milion i ne zaboravi da moderatori takođe vole ponekad pročitati i napisati nešto na forumu ali nemaju kad od brisanja i objašnjavanja zašto baš moj a ne njegov...
Takođe je nepotrebno na ovoj temi se žaliti n obrisane postove...imaš pm modertora i admina, imaš teme na više pdf-a u okviru kojih možeš da se požališ na rad modertora
Ma ok je sve sto pises I ocekivao sam slican odgovor,vi se pazite izmedju sebe I ja to razumijem, ali eto cisto da skrenem paznju,da ne budem samo broj na listi...