Kad sam u zadnji čas pročitao šta kaže Slavko:

PEROVIĆ: U vašoj logici, ima smisla, ali mu, i to ne Vašom krivicom, nedostaje istina koja je najvažnija, a koja glasi: svaki proces glasanja obavljen u Crnoj Gori od Miloševićevog puča 1989.g. kojim su Đukanović i ostali dovedeni na vlast, pa sve do danas, bio je planiran, izmanipulisan i pokraden. Kobna greška stanovnika Crne Gore se krije i u činjenici što oni, navodno, misle da se u mafijaškoj Crnoj Gori do promjena može doći posredstvom učešća na projektovanim izborima. Ne može nikako, to je krupna laž. Može se do promjena doći samo na jedan način: totalnim bojkotom mafije i njenih izbora, definitivnim izlaskom opozicije iz parlamenta, mafijinih institucija, masovnim izlaskom na ulice, i tako redom, i to sa samo jednom jedinom parolom “Padaj Đukanoviću!” Ali, ovaj moj predlog je od strane opozicije prećutan kao da ga ni bilo nije, a isto tako i od strane medija. Opozicija se tako ponaša, jer su najvažniji djelovi njenih vođstava kupljeni od strane mafije, isto je i sa medijima, i na svim drugim pozicijama koje bi mogle poslužiti kao jezgra otpora. Đukanović, odnosno njegovi savjetodavci, znaju što rade. Želim vam reći, vaše glasanje je bilo pošteno, ali nije imalo nikakve šanse za uspjeh iz razloga koje sam objasnio.
shvatio sam da nikakvi izbori nemaju smisla i nijesam ni izlazio.

Hvala Slavku što mi otvori oči!

Samo da u iduće 4-5 dana oposlim što imam, ostavim ženi i đeci nešto para da imaju od čega živjet - eto me pred Vladu sa šatorom da kampujem dok ne poslušaju Slavka i svi odstupe sa dužnosti i organizuju izbore bez ijednoga dosadašnjega kandidata.

Pa da Slavko konačno bude Pre$ednik, Premijer i Skupština