Originally Posted by
minjo

Arapi sa njihovim prekrasnim letjelicama u Tivtu.
Qatari Diar u utorak predao dokumentaciju za građevinsku dozvolu za hotelski kompleks.
Ja sa APSOLUTNO SIGURAN da će doći do izuzetno velike investicione "eksplozije" u svijetu, a naročito u MNE...toliko je znakova, da se ja samo pitam hoću li (zbog godina) imati dovoljno snage da dočekam tu invaziju koja slijedi u veoma kratkom roku...
Ne investira se 4 godine (US 2009-2013), a EU 3 godine (2010-2013) , A KAPITAL NE TRPI TOLIKO DOGO MIROVANJE...čak i u vrijeme rata privrede se "prešaltuju" na ratne (čega se stariji forumaši sjećaju iz perioda 1991-1996), ali kapital fluktuira i oplodjuje se...to sa aspekta teorije.
Sem toga, intersuje se preko interneta toliko potencijalih investitora, da ako svaki deseti nešto uloži-biće dobro.
Za investicije-Mark my words, a bićemo na forumu, ako Bog da.
A što se striktno MNE tiče, biće dobro i ako se samo ovi polu-dovršeni projekti realizuju (mislim na projekte koji čekaju na razne DUP-ove i slično...čekaju, čekaju....naša administracija ne zaboravlja lake šale vremena kad se nije mogla dozvolica pribavit bez par hiljada eura...pa ako ne mogu da šklapaju-a ono mogu da "zakonito" usporavaju i opstruiraju, iz inata).
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 05-02-13 at 06:44.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Bookmarks