a nema mi nista mrznije nego kad se neka "nevjesta" zaleti oce nos da slomi da stigne da prodje i kad joj stanes "usitni" ga ka da na prste hoda....
postoji li kakav zakon protiv ovakvog maltretiranja vozaca??? ma sve i da je vila gorska a ne neka frdzidzoprica koja se obukla u "nju jorker" pih pih pih.......

evo primjer: skrecem iz pravca grada prema katolickoj na stari, zna vecina ima "uslovna" za lijevo ja prolazim lagano kad na pjesacki neka gospodja onako drcno melje nesto. Ja na sirenu nijesam je pustio kad 20-30m poslije "strumf" florosentni : "Dobar dan,dokumenta,oprema" ja pokazem sve po PS-u kad je vidio sve ok radi:"Gospodine nijeste propustili pjesaka,to vam je za kaznu molim vas do kolege" ja sam mu postavio pitanje: " Biste li Vi mene oprostili ili me pustili da prodjem kroz crveno???" i onaj teleci pogled.. odgovor sluzbenog lica u vrsenju sluzbene duznosti blablabla: "to je krsenje zakona iz clana blablabla" e pa rekoh "Gospodja je htjela da prodje kroz crveno ja sam imao "uslovnu strelicu" sto znaci da moram da prodjem bez zadrzavanja u raskrsnici,jel tako???" strumf:"upravu ste izvolite dokumenta prijatno" ja prijatno.