KOja olos je nasa policija, naime sinoc krenuo put zlatice i isao oko 100kmh, i kako je bilo kola i ispred i pored mene nisam vidio nista, uglavnom odjednom iskace lik i zaustavlja me, ja rekoh to je to uzese mi je, ali kako je radar mogao da mi ocita brzinu??, bilo je 2 kola ispred mene na neposrednu udaljenost.
Uglavnom dolazi on kod mene kaze "dobro vece, bice Vam oduzeta vozacka dozvola, dodjite kod kolege" , i ja dodjem tamo i vidim na prijavu sve vec ispisano, ja poceo tu nemojte, pisite bilo kakvu kaznu i ta prica standaRDNA. I meni dosadi i rekoh " koliko sam isao, cisto da znam" , i ovaj nista, ok ja iskulirah i opet poceo sa pricom dosadnom, i ovaj veli vidjecemo sta mozemo uraditi i daje mi da potpisem za pojas kaznu.
Sto ce reci, nisu ni mogli vozacku da mu oduzmu, ***** od govana mi nisu uhvatili brzinu, jer je to nemoguce, izgleda u toj situaciji bilo, al kako su vidjeli da idem brzo morali su mi sljustiti neku kaznu.
Sto me iznerviralo je to kako su me ljigavo prevarili i drsko rekli uzimamo ti vozacku a nikakvo pravo na to nisu imali, al dobro ovo mi je lekcija velika

Reply With Quote
Bookmarks