Originally Posted by
night_silence
Ljutiš se na Milovana koji kaže da smo kao društvo potpuno isfilirani i opasni za bilo kakav posao ili dogovor već samo trčimo za kratkoročnim intresima a sam sebe demantuješ sa ovom izjavom jer si glasao SDPS koalicuju na ovaj pool u vezi izbora!!! Nema što da se ljutiš na njega a već posle minut jedno pričaš a drugo radiš ili se spremaš da predješ onamo dje je više ljudi ka oni što su razapinjali Hrista ???
Druze sto mlatis ti jadan ?! Prvo ne ljutim se ja na doticnog zbog sukoba misljenja vec zbog vrijedjanja cjelokupnog crnogorskog drustva iz neke udobne evropse fotelje! Drugo... Ja sam Crnogorac i do sad nisam imao mogucnost da glasam za drugu partiju osim dps (izaberi najmanej zlo koje ti se nudi)... sad je tu Pozitivna. ALI povucen iskustvom PZP koja je bila crnogorska gradjanska partija ... pa se prosula kao kesa vode ... i dosla dotle da je usla u savez sa sprskim partijama kako bi ostala u politici ... e zbog toga necu na ove izbore da dam glas POZITIVNOJ ... na sledecim ocu ako ostanu dosledni sebi! Na ove sam se svika i znam kako cu sa njima ... a sa govnima koje ne poznajem necu ni da testiram dok mi se ne predstave ... a posto su u politici svi *****ri imam pravo da budem skeptik!
Sad tebi se moje razmisljanje moze svidjat ili ne ali ono tebe ne vrijedja ni ujednom mojem postu nit te naziva domacom zivotinjom nit ista! Postovanjem svacijeg misljenja ide se u prosperitet a ne jednostranim dijelima ...
Last edited by Crka; 14-10-12 at 14:44.
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Bookmarks