Quote Originally Posted by zvoncica View Post
ajde ne mlatite! Đecu nemate i ne znate o tome ama baš ništa!
Zamisli ti Fabia da si bio kreten kao taj 16-godišnjak i ipak i pored očevih "prijetnji" i savjeta ukrao auto da impresioniraš neku djevojčicu?
Dokle ta priča? Šta ja treba da radim sa mojim 17-godišnjakom koji jedva čeka da dobije dozvolu? Koji dana nema da mi ne traži ključeve a ja svakog dana vičem da ne dam i da ne smije, pričam i objašnjavam ali on opet pita i traži...još mi ih nije ukrao, ali šta predlažete, o vi stručnjaci, pedagozi i didaktičari da uradim???? Da li biste i da je moj sin sinoć bio u tom autu rekli da sam ja, roditelj, idiot koji sinu od 16 godina kaže "idi srce majkino, jedina srećo majčina, uleti u auto, razvij 190 i uključi brisače, pa ko preživi pričaće"?!
Ne mlatite da ve zamolim!!! Niko normalan tako ne vaspitava dijete, ali neko je baksuz, neko nije, neko ima sreće pa ukrade auto deset puta bez posledica, a neko prvi put nastrada jer bi iz pune vreće kolača izvukao go**o!
Tako da, roditelj jeste odgovoran, ali je mali kriv koliko ga ima! I neka ide malo u popravni, možda mu i pomogne, mada sumnjam!
Quote Originally Posted by zvoncica View Post
vidiš, ja kao roditelj NIKAD ne bih krila u sopstvenoj kući ključeve od sopstvenih kola! Da li predlažeš da krijemo i hladno i toplo oružje da nas ne pokoka, ili možda i novac da nam ga ne ukrade?! NSX, đeca se tako ne vaspitavaju, anđeli stobom!?
Dijete se uči šta valja a šta ne valja, od ranog djetinjstva...neko nikad ne nauči...a iskušenja su svuda oko nas, NSX...ne ide to tako
nijesu ni roditelji svemogući ma ni đeca tako lak "materijal" za oblikovanje kako vam se čini.
+1....