Results 1 to 25 of 20620

Thread: Saobracajne Kazne

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,907
    Thanked in
    2,840 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Ti sebe ne slusas i mozak neces da ukljucis.
    Komandir je rekao pravilo, samo odakle ga je on to procitao jesi li se razmislio, gdje su ta pravila nane?
    Ako je rekao da nije kaznjivo, to ti znaci da on nije imao odakle da procita to, da u zakon nista nije definisano povodom toga, i da iznosi ocito pravilo za skver isto kao sto je pravilo desne ruke za raskrsnicu.

hercules, nisi kontradiktoran.
    Imam osjecaj da ces da se preformulises kasnije, pa da ispadne da si ti pricao za neobiljezen skver, pa samo da te napomenem da si striktno bio za opciju da je spoljasnja za prvi izlaz, nebitno kakav znak stojao.

A u vezi sudjenja, i sami tvoj pametni komandir je rekao da ako me ti udaris iz unutrasnje dok ja kruzim spoljasnjom, ti odgovaras i pravis gresku a ne ja. Tako da cek da se ironicno nasmijem xaxaxaxa
    Ti grijesis ako me udaris, a ja zakonski ne grijesim
    Nane moja, tako je nijesam kontradiktoran ali ti jesi :mrgreen: :lolblue: A nijesam razmišlajo gdje je on nešto pročitao, imam pametnijih stvari u životu da radim.
    I naravno da cu ja bit kriv ako ti dođeš od Delte i skrećeš ka krivom mostu i ja te udarim ja ću biti kriv.
    Da ti slušaš tvoj mozak znao bi to. Jer bih iz unutrašnje lčinije kružnog toka izašao u desnu traku što je pogrešno jer treba u lijecu jer sma došao iz pravca Bloka.
    Komandir je rekao to, ali nije sudija. A jesi se zapitao gdje je komandir to pročitao? A nane?
    A ja cu doć na kruzni ako ces da napravimo takav sudar pa da odemo do sudije i ko što ponese a? Nema poštenije ponude.

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Da, ima dvije strelice, za pravo i pravo, nema desno jer ne mozes desno, nema prostora. Treba da obrnes krug oko kruznog, lijevom trakom.
    Naravno da ne mora. Ja skrećem od Delte ka krivom mostu bez hvatanja kruga. I autobus svako jutro.
    Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Ja ovo rekoh još prije, nego se hercules naljuti na mene i reče mi opet da polažem vozački, uz obrazloženje kako autobus svaki dan skreće direktno desno
    Mislim da ti nijesam rekao da polažeš ponovo, nego samo da autobus svako jutro hvata tu krivinu lagano. Muka me sad da listam topik unazad ali mislim da ti nijesam rekao da moraš polagat opet.
    Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    E, samo sto on nije napisao da je ON vozac autobusa, i tu skrece svako jutro kad vozi starice od starackog doma do bolnice, i nazad.
    Nemam položeno za vozača autobusa. Ti imaš u USA a?
    O da, zar ti ne reče bok jednom već? A ne možeš da prihvatiš da nijesi u pravu trika nema.

Pored svih slika, priče i ubjeđivanja dođe TV reportaža gdje čovjek crno na bijelo fino objasni i pojedini ovdje opet mudruju.
    Nego takav smo narod, mi smo pametniji od svakoga, i bolje znamo tuđi posao od njih samih.
    Divota.

A da rođak nije imao udes na kružni kod svetog Petra i da ne znam pravila pa prosti jadi. A on se vodio premisom isto spoljnom trakom da može krugove da hvata i da ima prednost. Pa je na sud imao prednost kod sudije u izricanju kazne i plaćanja štete. Jer je teta htjela da izađe iz kružnog toka ka krivom mostu ali nije mogla od njega. A teta kao teta nije propustila tek tako nego vozila gospođa po pravilima.
    E momcovi momcovi pričate o nečemu o čemu ni dodirnih tačaka nemate.
    Last edited by hercules; 17-10-11 at 14:03.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)