Nane moja, tako je nijesam kontradiktoran ali ti jesi :mrgreen: :lolblue: A nijesam razmišlajo gdje je on nešto pročitao, imam pametnijih stvari u životu da radim.
I naravno da cu ja bit kriv ako ti dođeš od Delte i skrećeš ka krivom mostu i ja te udarim ja ću biti kriv.
Da ti slušaš tvoj mozak znao bi to. Jer bih iz unutrašnje lčinije kružnog toka izašao u desnu traku što je pogrešno jer treba u lijecu jer sma došao iz pravca Bloka.
Komandir je rekao to, ali nije sudija. A jesi se zapitao gdje je komandir to pročitao? A nane?
A ja cu doć na kruzni ako ces da napravimo takav sudar pa da odemo do sudije i ko što ponese a? Nema poštenije ponude.
Naravno da ne mora. Ja skrećem od Delte ka krivom mostu bez hvatanja kruga. I autobus svako jutro.
Mislim da ti nijesam rekao da polažeš ponovo, nego samo da autobus svako jutro hvata tu krivinu lagano. Muka me sad da listam topik unazad ali mislim da ti nijesam rekao da moraš polagat opet.
Nemam položeno za vozača autobusa. Ti imaš u USA a?
O da, zar ti ne reče bok jednom već? A ne možeš da prihvatiš da nijesi u pravu trika nema.
Pored svih slika, priče i ubjeđivanja dođe TV reportaža gdje čovjek crno na bijelo fino objasni i pojedini ovdje opet mudruju.
Nego takav smo narod, mi smo pametniji od svakoga, i bolje znamo tuđi posao od njih samih.
Divota.
A da rođak nije imao udes na kružni kod svetog Petra i da ne znam pravila pa prosti jadi. A on se vodio premisom isto spoljnom trakom da može krugove da hvata i da ima prednost. Pa je na sud imao prednost kod sudije u izricanju kazne i plaćanja štete. Jer je teta htjela da izađe iz kružnog toka ka krivom mostu ali nije mogla od njega. A teta kao teta nije propustila tek tako nego vozila gospođa po pravilima.
E momcovi momcovi pričate o nečemu o čemu ni dodirnih tačaka nemate.

Reply With Quote
Bookmarks