Da se ne zaboravljaš ti pomalo?...Dobro bi bilo da se uzdržiš od sugestija šta ti misliš ko treba da vlada u CG. Nije ovo srpska kolonija da nam izvanjci (uključujući i tebe) pomažu da među sobom odaberemo ko će nas predstavljat i u naše ime zborit. Ja takve ideje Srbima u Srbiji nikad nijesam davao niti pomišljao činiti. Čuješ molim te,..ti ćeš nam reć ko je pravi za nas...
Kad će Đukanović "otić" sigurno nećemo pitat Srbe i Beograd. Je'l se razumijemo sad??...
Da, El Re smatra da te riječi treba uputiti domaćim nacistima a oni su trenutno u 3 partije koje podržava u većini srpska nacionalna manjina. Oni su ti koji žele za sebe neko pravo koje niđe niko i nikom na Svijetu ne daje! Oni ne žele da uče službeni jezik ove zemlje i pritom traže da se njihov jezik proglasi da bude obavezan za sve neSrbe u ovoj zemlji (71,3% ljudi!). Oni za sebe misle da je ova država njihovo igralište na kom je njihova riječ zadnja. Ako to nije nacizam i nasilje onda ne znam šta je!??...
Da ne bi ti demokrato pristao na to da Mađari recimo ne moraju učit srpski jezik, a da se mađarski recimo proglasi za obavezan u nastavi za sve od Horgoša do Surdulice??? Je'l nam to sugerišeš?
I dobro bi bilo, dok ti Srbijica (zemlja koja danas prijatelja u Evropi nema, odmetnik od civilizavonog Svijeta i prva asocijacija prosječnog građanina ove planete na termine "etničko čišćenje" i "masovne grobnice") ne dođe na "svoje mesto" kukaš i skubeš kose nad njoj... Ne kukaj nad nama da te zamolim...
Kad pomislim da navratim u tu tvoju zemlju i "zavirim" oće li buđenje skorije, Bože me prosti, imam osjećaj ko da sam u paralelnoj dimenziji ili neđe na planeti Klingonaca (koji imaju svoj Svijet i svoju istinu). Ta tvoja zemlja (nad kojom ne kukaš, a bi kukao nad drugima) je na uslovnoj slobodi. I ove granice koje danas ima nijesu joj još sigurne. Samo neka "ljulja" po regionu i na kraju će i ovo što je ostalo postati mit. Evo da te podsjetim, za slučaj da nijesi skorije otvarao novine...
.

Bookmarks