mozda zato sto ne odustajes od svoje priche, a znas kako je bilo (i jos mi "nista nisi reka'" :roll: )? Cekao si me zato sto se nisi javljao na tel kad sam te zvao da potvrdim da krecem i da se vidimo u 2 i po. E pa sori, al ako ne ispostujes dogovor, ja se ne mogu stvorit na razdaljinu od 8km kad se tebi digne, od trenutka kad si me nazvao dok nisam dosao je proslo manje od 20 min, mozda i manje od 15, pa sledeci put: a) ispostuj dogovor, b) dopuni racun, umjesto sto se mizerises sa "pozovi me" porukama, jer me cekas cijelih 5 minuta, 3) napomeni musteriji da ne dajes uz slusalicu ono sto ce svako ocekivat da dobije uz nju, a to je punjac (preko 2 mjeseca refresujes oglas, a to nidje nisi pomenuo), 4) ne ocekuj da ti se neko stvori u sekudni kad se konacno sjetis da nazoves, a ne javljas se na tel kad te on/ona nazove po prethodnom dogovoru. Tvoj problem sto ti spavas u 13h ili sto ne nosis tel sa sobom, pa te je nemoguce dobiti (ali jeste telefonsku sekretaricu). I srecna "prodaja", keep refreshing...

Bookmarks