Quote Originally Posted by Serhi View Post
Znaci, roditelji su krivi jer svoju djecu ne upucuju na Allaha. Kakvi nesoji... Zbog njihove nevjere bezbroj generacija je osudjeno na vjecne muke i Pakao. A Allah je milostiv. Reci mi, kakva je razlika izmedju toga unutrasnjeg osjecaja na ovome svijetu i unutrasnjeg osjecaja na onome svijetu? Malo mi je glupo da ono sto ne smijes pozeljeti na ovome svijetu i sto se shvata kao grijeh na onome mozes upraznjavati i cak se tretira kao nagrada. Mislim na orgije sa djevicama.
Ne pokusavaj da nadjes logiku u religiji, to je nemoguce.

Meni je interesantno kako je blud u ovom zivotu zlo i kako je zabranjen a citav zagrobni zivot u Islamu se zasniva na sexu. To znaci da blud sam po sebi nije zlo nego je jednostavno zabranjen. A sta je sa djevicama koje covjek dobije posle smrti? Odakle one dolaze i da li su tu svojevoljno ili ih niko nista ne pita? Ako su tu svojevoljno znaci da ni zenski blud nije zao nego pozeljan, a samo je u ovom zivotu zabranjen. Ako su tu primorane da budu onda Alah i nije neki dobar bog no zlo veliko. A rece jednom mali Dawud kako Kuran nema protivrjecnosti