Quote Originally Posted by tihomirdj View Post
sto dalje implicira da je bimma smece...
nije na konto acidovog..nego vecine onih koji su slomili kola...niko ne rece jurio sam nisam moga upanut..izleceh..no svima ulje...opet kazem...nije na konto acidovog jer je vidio ulje...
Naša priča od onaj dan: "Nije ga bačilo ulje, niti krivina, no 210km/h"
Quote Originally Posted by Igor R View Post
Ona krivina kod Palade je klizava kad je suvo, mogu mislit kako je tek kad je kisa
Istina, udjoh jednom brže, od pravca Milenijuma, puD kružnog, bijaše kiša... I krenu da me hvata UNDERSTEER, prednji kraj da bježi. Srećom, pošto barem s tim imam iskustva, cimnuh ručnu, zanesoh nekako i zadnji kraj, te prodjoh da ništa ne očešem...

Quote Originally Posted by sparco View Post
kakav kreten kolko je okinuo auto, dovolijno govori da je bocno klizao preko ostrva 7 magnolija okinuo iz korijena i banderu ljudi svu je rakskubao izvukao sa stopom i ponio, e pa da ima iko iole zdrave pameti tu od pjesaka, da pridje kaze dobro vece jeste dobro, JEsam , a jesi majku ti, pa sve u njega cim stigne
E pa više nećete bit :devil:
Quote Originally Posted by Stetni View Post
To je bio agresivni ali ne i kontrolisani drift :mrgreen:
Jbg, nije imao MooDa
Quote Originally Posted by sparco View Post
pa platice svu stetu , stub , rastinje , bog zna sta sve ne , ja MisliM da iMa i stete na drugiM voziliMa
Klinac ćelavi :***

Quote Originally Posted by NSX View Post
kolko ima godina taj?!
Očito nije punoljetan u glavu, sem ako ga je ulje baČilo. :o
Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
ja bih mu naplatio taj stub!
U Švajcarskoj se i naplaćuje koliko sam upućen Pa ti šteti javnu imovinu ako ti se isplati...