Results 1 to 25 of 91

Thread: !!!!!!!!!!!!!! Decembar: OBAVEZNO DONIRANJE PRIJE POSTOVANJA OGLASA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow !!!!!!!!!!!!!! Decembar: OBAVEZNO DONIRANJE PRIJE POSTOVANJA OGLASA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Drage kolege forumasi,

U cilju sto konkretnije i hitnije pomoci stanovnistvu Crne Gore ugrozenom od poplava, odlucili smo se da ne budemo samo tromi posmatraci, nego da uzmemo aktivno ucesce u pomoci!

S tim u vezi, jedan od koraka je OBAVEZNA donacija ugrozenima od poplava u iznosu od MINIMUM 2,00€ za sve one koji zele da se bave PRODAJOM na ovom forumu!

Uplatu mozete izvrsiti na jedan od sledecih ŽR (zamolio bih ostale da mi putem PM-a posalju ostale ŽR kako bi upotpunili tu listu... Ne pokusavajte da saljete lazne ŽR ili da pisete brojeve po sjecanju!):

Hipotekarna Banka 520-426105-26 (Ovo je ŽR Crvenog Krsta)
    535-11651-46, kod Prve banke Crne Gore,
    510-44744-56, kod Crnogorske komercijalne banke,
    530-18734-71, kod NLB Montenegro banke.

Tek kad izvrsite uplatu, bice Vam omoguceno da postujete u dijelu foruma PRODAJA i OGLASI... Ukoliko Kupujete, moci cete da koristite forum kao i do sada...

Dokaz o uplati je obavezan i to kao fotografija uplatnice ili skenirana uplatnica... Ako niste u mogucnosti da postavite dokaz o uplati na forumu, posaljite mi PM i dogovorit cemo se gdje da ostavite uplatnicu, a ja cu onda da je skeniram i postavim na forum u vase ime! Ako ste iz nekog drugog grada, to ce obaviti osoba zaduzena za taj grad!

Kada izvrsite uplatu i kada uplatnicu fotografisete/skenirate, posaljite mi dokaz na PM, a onda ce Vas administrator dodati u grupu korisnika koji ce nesmetano moci da koriste taj dio foruma!

Jedna uplatnica se odnosi na cijeli mjesec DECEMBAR! Akcija traje do 31. Decembra i moguce je da ce se nastaviti u nekom od narednih mjeseci!

Uprava CDM FORUMA!
    Last edited by Igi; 10-12-10 at 09:41.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)