Quote Originally Posted by Igi View Post
Odlicno! To mi je trebalo! Hvala

Inace, opet sam zadnjih par dana usao u problematiku oko JB i ostalih gluposti koje se ticu hackovanja-crackovanja ajfona i opet me zamara preobimnost materije... I taman pomislim da sam sve pokapirao i krenem da radim backup na iphone 3G i izbaci mi neki error da je tel. d/c.. Ukucam error na google i vidim milijardu slicnih problema sa jos toliko razlicitih rjesenja...

Uglavnom, odradio sam neke korake i backup mi se radi vec puna 3h i tek je na 50%... Aplikaciju nemam niti jednu, imam 4 kratka video klipa, muzike nula i to je to... 1.5Gb zauzeto, a 14.5Gb slobodno!
A vjerujem da ja od kad sam ga kupio padalo mi je napamet pa bar 20 puta da ga prodam a sad ne bih živ . I to ista situacija, prvo s***** softver, pa problem sa baterijom, pa nije htio na iTunes da se poveže ali malo po malo pokapirao sam sve. Što mi je nejasno guglam i na iSrbija stvarno mogu dosta da ti pomognu, budi strpjiv - ja otvorim temu pa po 2 dana čekam da mi neko da pravo rešenje .

A što se tiče bacupa moj je pun muzike,aplikacije,video klipova samo 2GB ima slobodno. KAd ga konektujem sa iTunesom backup traje samo 10 sekundi...ne znam koja je to muka.