Quote Originally Posted by The Game View Post
kako da otkazem ovaj hbo paket jer mi je dosao uz extra trio flat 5 a od proslog mjeseca su poceli da ga naplacuju, zasto ga jednostavno niste iskljucili nego posle isteka ponude ili zbog kojeg god razloga sam ga ja imao od starta nego poce li da naplacujete bez ikakvog znanja vlasnika?
Zalba pismena obavezno! Tako su meni nakon mjesec dana gledanja HBO paketa dobijenog ucescem u nagradnoj anketi taj isti ladno produzili. I pri tom mi fakturisali cak i onaj mjesec dok je bio gratis! Nakon ulozene zalbe zvala me gospodja iz T-Coma i izvinula se za to sto su naplatili dok je bio u gratis periodu, za produzetak je gospodja bila toliko fina da mi objasni da T-Com podrazumijeva da se paket produzava ako bas ne reagujes da ga neces!!! Mozes misliti, T-Com podrazumijeva! E, nakon malog objasnjenja da ja ne podrazumijevam da nesto hocu ako to isto nisam trazila niti potpisala, i da joj ne padne na pamet da mi obracuna taj mjesec koji su po svojoj volji produzili i nakon toga priprijetila tuzbom, rekla je da mi nece vise fakturisati i da ce mi odmah iskljuciti HBO. Tako i bi.

Znaci zalba - odmah! I naravno, i nakon toga moras biti uporan.