Quote Originally Posted by Kalimero View Post
upravo sam ja o tome i pisao sinoc ali su ga pravdali kako su mu jako sutirali...preciznost igra glavnu ulogu a jacina suta pogotovo sa 8 i vise metara...sve u svemu po meni je u losoj formi...ne kazem ni da bi zdravko ili scepo bili bolji ali su bar nasi...ne treba nam neko na zalasku karijere...i sve u svemu na krajum sve sto denis bude dobio od ovog prvenstva je da ce mu drzava biti duzna reprezentativnu penziju a koju ce narod da placa...imalo je tu i mladih golmana koji tek ulaze u seniorske vode ako mu je trebalo 3 golmana.

uostalom sjetite se perove izjave od prije 5 dana kada je rekao da ga ne bi bio uopste ni zvao da nije bilo u pocetku 20 igraca za prijavljivanje pa sada da ga vodi u 15 tj 13 zato jer se pokazao...znaci li to da bi isli sa nikakvim golmanima da se u startu znalo da 13 igraca moze da se prijavi...i opet kazem to su golmani...scepo koji je prvi golman osvajace najjace vaterpolo lige i radic koji je golman vicedsampiona i sampiona evrope...taj denis da je toliko dobar imao bi vec klub a ne bi otisao u zagreb bez angazmana...budite realni....nego svi samo slijepo slusamo sugavog pera koji koliko nas je visoko uzdiga toliko nas je poslije i nisko zakopao sa svojom politikom...
zaboravlja se da mu je scepo donio evropsko zlato, a radic ucesce na finalnom turniru svjetske lige.
kao sto kazes, ima tu mnogo mladih, perspektivnih golmana koje je mogao povesti (kralj, kandic), da vise malo kako je to, pa neka ga stavi i protiv turske da brani, ali ne, mi cemo jednog penzionera, i u pravu si, na kraju cemo mi to placati.