Originally Posted by
Kalimero
upravo sam ja o tome i pisao sinoc ali su ga pravdali kako su mu jako sutirali...preciznost igra glavnu ulogu a jacina suta pogotovo sa 8 i vise metara...sve u svemu po meni je u losoj formi...ne kazem ni da bi zdravko ili scepo bili bolji ali su bar nasi...ne treba nam neko na zalasku karijere...i sve u svemu na krajum sve sto denis bude dobio od ovog prvenstva je da ce mu drzava biti duzna reprezentativnu penziju a koju ce narod da placa...imalo je tu i mladih golmana koji tek ulaze u seniorske vode ako mu je trebalo 3 golmana.
uostalom sjetite se perove izjave od prije 5 dana kada je rekao da ga ne bi bio uopste ni zvao da nije bilo u pocetku 20 igraca za prijavljivanje pa sada da ga vodi u 15 tj 13 zato jer se pokazao...znaci li to da bi isli sa nikakvim golmanima da se u startu znalo da 13 igraca moze da se prijavi...i opet kazem to su golmani...scepo koji je prvi golman osvajace najjace vaterpolo lige i radic koji je golman vicedsampiona i sampiona evrope...taj denis da je toliko dobar imao bi vec klub a ne bi otisao u zagreb bez angazmana...budite realni....nego svi samo slijepo slusamo sugavog pera koji koliko nas je visoko uzdiga toliko nas je poslije i nisko zakopao sa svojom politikom...
Bookmarks