Quote Originally Posted by MadGod View Post
Da je sreće, čitav svijet bi "Vels" znao kao Cimru, i stvarno ne vidim razlog da se bilo ko sankcioniše zbog toga. Ko nije znao da je to pravo ime Velsa, sad zna, i trebao bi bit zahvalan na tome.

Isto važi i za mjesece na hrvatskom.

Okej, momak je imao par ispada i nepotrebnih komentara (koji bi u najgorem slučaju trebali bit obrisani), ali ako ćemo dizat standarde toliko, ne bi nas 15 ostalo na forumu. I kad već pričamo o nekim sankcijama, prvo bi trebalo sankcionisat ljude koji na svaki njegov post odgovaraju komentarima koji se tiču jezika koji odlično razumiju.

Ne zamjeri.
ma nemam ja nista protiv njegovih postova, samo pricam o nazivima tridova makar to , jer desi mi se da ne razumijem cesto njegova obrazlozenja itd, ali covjek stv izmislja neke riijeci (ok za Vels znao sam zasto ih je nazvao tako) evo primjera : Raspravnik je hrvatska riječ za svemrežni (hrvatska riječ za "internetski" koju sam ja izmislio)
i onda me to nervira, a vjeruj mi ni najmanje mi ne smeta niko zbog odredjene pripadnosti nacionalne , vjerske itd nikakvih predrasuda nemam, nego mi smeta sto otvori temu i ja cim vidim naslov prodjem iako bih nesto napisao jer mi je bzvz pola sata tumaciti uvodni post...
ne zamjeram daleko od toga poz !