Ovako,vjerovatno ste culi za klikanje reklama itd...i meni je prvi put bilo to smijesno kad sam cuo da se tako moze zaraditi,ali onda sam odlucio sam da se uvjerim kako to funkcionise...eo da ne bih mnogo kucao iskopirao sam sa nekog bloga odje je sve objasnjeno : //////
Ovdje ću vas jenostavno naputiti kako zaraditi sa bux.to programom zarade. Kao prvo, da vam kažem zašto im treba vjerovati:
-Nisu na nikakvim crnim listama i nitko ne govori loše o njima
-Mnogi ljudi zarađuju i bivaju isplaćeni
-Preko milijun korisnika
-Ne mogu varati jer i oni zarađuju (od novca što im da tvrtka koja se reklamira, dio ide njima, dio nama)
-Mnogi na forumima raspravljaju kako povećati zaradu
-Na forumima ima milijune priča o uspješnom primanju novca
-I sam sam primio novac
Zarađujete tako što:
-imate oko 10 reklama na dan (nekad čak i po 20)
-kliknete na svaku reklamu (Surf ads), stojite 30 sec i za to vrijeme nešto drugo radite
-Kad ih sve kiknete, za taj dan ste gotovi
-svaka reklama donosi 1 cent
-10x1 = ukupno oko 10 centa na dan
-ne možete imati više od jednog klika otvoreno odjednom (neće vam onda priznati)
Mislite da je to malo? Čekajte! Nije to sve!
Prava zarada se krije ovdje! Na bux.to dobijete refferal link kojim reklamirate bux.to site. Kad se netko registrira preko vašeg linka, dobivate po jedan cent za svaki njegov klik! Npr. da imate 10 refferala, to je 11 (10 refferala + vi) x 0,10$ = 1.10 $ dnevno i 33 $ mjesečno!!!!
Unreffered members!
Ako vam je teško nalaziti refferale, možete uložiti i sami ih si kupiti! Milijun ljudi dnevno se prijavljuje na bux.to! Mnogi od njih se prijave direktno preko stranice od bux.to-a i nisu ničiji referal! Ti su accountovi na prodaju. Možete ih kupiti kao svoje referale! Možete kupiti pakete od 15, 35, 100 i 500 refferala koji nisu nimalo skupi i uložen novac vam se vrati u roku 7 dana!!! Ako su neki kupljeni referali neaktivni (ne klikaju), možete ih zamjeniti!!!
Ako ne želite ulagati svoj novac, možete i zarađeni novac iskoristiti za kupnju referala!
Alert pay
Morate imati i Alertpay da bi mogli prtimati zaradu! To napravite vrlo jednostavno, ne traži se nikakva kartica (ne morate ju imati) a sa Alertpaya vam zarada dolazi čekom ravno u vašu kuću ili možete plaćati preko interneta! Ako vam se sada neda radit Alertpay account, jednostavno kod registriranja na bux.to pod polje Alertpay mail stavite neki svoj e-mail, a kasnije kad radite Alertpay, koristite tu istu e-mail adresu! Alertpay adresu uvijek možete promjeniti u profilu, kao i ostale podatke (password, adresu itd.). Jedinousername ne možete mjenjati!
Korisni savjeti
-Klikajte svaki dan!!!!! To vam oduzme maks. 5 min dnevno!
-Dobiveni novac ulažite u kupnju non-freffered članova
-Spojite se preko nekog (recimo ovih mojih linkova) pa možete dobiti i nekakav bonus, a zarada vam nije manja. /////////
Znaci ja nemam razloga da vas lazem niti je mene sad poslao glavni iz "bux.to"-a da ja prezentujem razne prevareregistrujte se preko mog linka,kao sto je receno nista vam se ne smanjuje zarada a pravite meni uslugu,tj za svaku vasu kliknutu reklamu i meni ide jedan cent a vama se nista ne mjenja tj sve vam je isto... za vise informacije saljite pm. eo mog linka preko koga se registrujete http://bux.to/?r=NOLE-NK

registrujte se preko mog linka,kao sto je receno nista vam se ne smanjuje zarada a pravite meni uslugu,tj za svaku vasu kliknutu reklamu i meni ide jedan cent a vama se nista ne mjenja tj sve vam je isto... za vise informacije saljite pm. eo mog linka preko koga se registrujete
Reply With Quote
Bookmarks