View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Results 1 to 25 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Evo i za tebe je bio šok. U stvari bio je šok za sve koji Andriejvicu posmatraju kao pitoreskno seoce u kome po čitav dan oko vatre pjevaju srpske pjesme, a naokolo vise trobojke i crni barjaci.
    Kampanja DPS-a u Andrijevici traje poslednjih 10 godina i sa tamošnjim glasačima se ne priča o državnim simbolima nego o tome kako DPS može konkretno da im pomogne.
    DPS ne širi vjeru po Vasojevićima. Ne idu tamo sa barjakom i Ifonom sa himnom i tjeraju glasače da se poklone zastavi i u stvau mirno poslušaju himnu. DPS ide po selima i ispunjava želje svim sredstvima.

Godina, po godina, uz konstantnu blokadu pod kojom je opština bila, došlo se do većine.
    A evo vidjećemo kako to izgleda. Andrijevica je jedna od rijetkih opština koja nema višak zaposlenih i manjak kancelarija. A vidjećemo kako će to izgledati kad dobije nove stanare.

Pobjeda DPS sa SDP-om je dokaz da se vladajućim strankama uz svu demagogiju i zlu krv koju prosipaju, ni malo ne gade glasovi onih koji su bili za zajedničku državu.
    MonterO,
    ako znam što si htio reć Bog me ubio...Nije mi jasno što si sporio u mom postu? Jesi li ti andrijevičanin? Ako jesi daću ti prvenstvo da govoriš u njihovo ime, a ako nisi dozvoli meni Vasojeviću da budem (prijatno) iznenađen mojim Vasojevićima kojima su do sada samo intelektualci spasavali obraz. Meni čini čast da je Vasojević bio na čelu bloka za nezavisnost CG. Kao što mi čine čast i ponos i Miljan Vukov i Gavro Vuković i Mojsije Zečević i mnogi drugi viđeni Vasojevići i Crnogorci.
    U Andrijevici je dobio DPS i SDP i to vrlo ubjedljivo. To je jedino relevantna činjenica. A nijesu dobili na ideologiji Ratka i Raša, srpskih vitezova i Kosova nego na istoj ideologiji na kojoj su dobili i u Cetinju i u Ulcinju. Sigurno neće u Andrijevici podsticati srpske barjake, Amfilohija i ćirilicu, već je jedino logično da će sprovoditi svoj program koji je među tvojim sunarodnicima široko poznat kao - dukljanski.
    I ne vjerujem da su andrijevičani toliko tupavi pa nisu znali za koga glasaju.
    I nemoj mene i SDPS da kriviš zbog toga... Ako već hoćeš da ljutnju pokažeš krivi one koji su izgubili Andrijevicu. Nijesu Crnogorci i njihove partije jaki i moćni što ih je Bog dao takvima, već što tvoji Srbi pokazuju čudno ponašanje. Možda nisu ništa gori od drugih Srba i naroda ali dragi MonterO, tanko im je nešto to srpstvo kada ga se tako lako odriču.
    Ako Srbi žele da se sačuvaju od asimilacije kao narod onda je glasanje za crnogorske partije ravno samoubistvu.
    Ako misliš da je to svejedno za koga ljudi glasaju, onda vam ja želim da što više sebi "pomažete" glasajući DPS i SDP. Uostalom ni novi popis nije daleko pa ćemo vidjeti da li glasanje za DPS i SDP ne znači istovremeno i otklon od ranijeg nacionalnog iskaza. Šta drugo da ti kažem?...
    Last edited by El Re; 25-05-10 at 16:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)