Koliko vidim ovdje je intervenisala komunalna policija, i sto bi rekli "rade svoj posao", ali ono sto me sablaznilo jeste da postoji toliko NVO - pa i ta poznata "Sigurna zenska kuca", ali te "dame" nisu prepoznale u ovom slucaju nista... Gospodja spominje da je izbacena od supruga prije cc 16 godina i da ta "mushkarcina" nema nikakve obaveze prema njoj... To je prvi problem a niko nista.
Dirnuo me gospodjin dostojanstven stav bez ogorcenja, chak i u "obracanju" gradjanima CG, pa da, i posebno ona instinktivna plemenitost u reakciji da pomjeri kamenje da se ne osteti (vise nego jeste) auto opstinske policije.
Obzirom da je SPC - mushkosovinistichka institucija ne chudi me sto joj nisu pomogli, oni se bave politichko-gradjevinarskim poslovima. G. Predsjednik Filip Vujanovic kao naknadni "veliki vjernik" vjerujem da bi sacekao savjet G. Radovica, tako da ni tu nema chudjenja.
Od partije koju podrzavam - SDP-a, nije za ocekivati nista, jer oni su neznaveni za sve ako se ne pricha o milijardama od biznisa. Ionako ne zive u ovom svijetu jer se spremaju za neka druga vremena - SciFi partija.
Ali, NVO da nisu reagovale.. a reaguju koliko vidimo na svaku politikansku glupost horski... Sramota...
Necu se zachuditi ako se pokaze da ce g. Mugosa biti prvi da pritekne u pomoc.. jer je pomagao u ovakvim nepravednim slucajevima i pomaze uvijek..
I racun i bilo kakva adresa, bilo sta...
Ako neko ima bilo kakve informacije neka napise kako da se pomogne. Mogli bi i advokati da se istaknu malo "volonterski".
Hvala Lepo

Bookmarks