Quote Originally Posted by montenegrina View Post
Zasto mislis da samo ti znas istinu, tacnije da je istina ono sto ti kazes?
Ja i razmisljam glavom a ne dzepom (ovo se naravno ne odnosi na tebe), zato ti sve ovo i pisem i nema potrebe da se osjecas prozvanom
Niko ti ne rece da si Milova (mislim mozda i jesi, ali ja to nijesam rekla), ali ako ga smtras kao ja glavnim krivcem za stanje u kojem se nalazi Crna Gora zasto ga onda ne smijeniti? Po default-u srpske stranke smatras losim izborom? Vec vidjeno - neka ga Milo jos 100 godina, moze biti i gore .
Posto se zalazes za istinu, mozes li mi istinitom dokazati izjavu da je Slavko bio ljubomoran na Mila? Konkreno na sta je bio ljubomoran i kako si to zakljucila? Ocito je odje opsteprihvaceno misljenje ako istinski volis Crnu Goru i kritikujes sve sto ne valja odma si ljubomoran na Mila.
zato što sam bila u svemu tome. s obzirom da je ovo crnogorski forum ne bih ulazila u detalje jer bih morala spomenuti mnogo ljudi (među njima je i moj otac), a ne da mi se to raditi. samo ću ti reći da je kroz moju kuću prošlo pola liberalnog saveza. da smo čak bili i pod prismotrom (u ono zlo doba).

zato što poznajem cetinjane koji su osnivači LSCG.

da, srpske stranke apsolutno smatram lošim izborom - to su oni koji ne priznaju ni himnu ni zastavu i mijenjali bi ih ako dođu na vlast?

tebi je to kao velikoj crnogorki OK?

kako sam shvatila da je ljubomoran na mila? po svemu što je radio od 1997. kad se milo kandidovao za predsjednika! bitnije mu je bilo njega skinuti nego išta. čak i po cijenu propasti crne gore (momir na vlasti).